Ihmiset - Yrityksen Salainen Aarrearkku

Tervetuloa inspiroiviin yrittäjä- ja yritysvalmennuksiin!

Tavoitteemme on auttaa yrittäjiä ja yrityksiä löytämään omat vahvuutensa ja hyödyntämään niitä lempeästi ja tehokkaasti. Tiedämme, että henkilöstön vahvuuksien esille tuominen ja hyvinvointi ovat avainasemassa liiketoiminnan menestyksessä.

Ammattitaitoiset valmentajamme tukevat yritystäsi tiimin kommunikoinnin kehittämisessä, johtajuustaitojen vahvistamisessa ja yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa. Valmennuksemme räätälöidään aina yrityksesi tarpeiden mukaan. Käytämme monipuolisia työkaluja ja menetelmiä, joilla saadaan aikaan merkittäviä muutoksia, nopeasti. 

Sinun unelmasi on meidän tavoite.

YrittäjänPolku -yksilövalmennus naisyrittäjille

Etsitkö luotettavaa kumppania yrittäjänpolullesi?

Tuntuuko yrittäminen joskus yksinäiseltä? Haluaisitko rinnallesi ammattilaisen, jonka kanssa voisit ideoida uutta, kertoa huolesi ja suunnitella tulevaa?

Haluaisitko oman luottopakin, joka auttaa sinua menestymään ja voimaan paremmin? Olen täällä juuri sinua varten ja tarjoan henkilökohtaista valmennusta, joka tukee sinua matkallasi kohti sellaista yrittäjyyttä, jota lähdit alunperin tavoittelemaan.

Valmennus sisältää mm.:

Ajanhallinta: Löydä tasapaino ja rauha arkeesi.

Tavoitteiden kirkastaminen ja toteuttaminen: Selkeytä unelmasi ja tee niistä totta.

Hyvinvoinnista huolehtiminen: Selkeytä omat rajat ja opi tunneälykkyyttä

Markkinoinnin kehittäminen: Kasvata rohkeutta tulla näkyväksi ja suunnittele sinulle sopiva some.

Mielentaitojen opettelu: Vahvista sisäistä voimaa, itsetuntemusta ja mielenrauhaa.

Itsensä johtaminen väsymättä: Johda itseäsi lempeästi ja tehokkaasti.

Ajatusten sparraus: Saat uusia näkökulmia ja inspiroivia ideoita, sekä mentorointia toimivien ideoiden käytäntöön viemisestä.

Kehityssuunnitelmien tekeminen yhdessä: Rakennetaan yhdessä polku kohti menestystä.

ETSIN NYT KAHTA naisyrittäjää syksylle 2024 mukaan matkalle kohti parempaa yrittäjän arkea ja elämää. Oletko sinä yksi heistä?

Mitä Saat?

  • Henkilökohtaista, syvällistä ja inspiroivaa valmennusta sekä mentorointia, joka auttaa sinua juuri niissä asioissa, joiden kanssa painit juuri nyt yksin.

Kuinka Voit Hakea Valmennuspaikkaa?

Varaa 30 minuutin soittoaika tai Teams-tapaaminen veloituksetta ja ilman paineita, alla olevan painikkeen kautta. Katsotaan yhdessä, voisinko minä olla juuri se oikea sparrikaveri sinulle!

Terhi Kontula, Certified Coach & Mentor, BA Hons Business with Languages, EAT Yritysneuvoja

Valmennus toteutetaan yhteistyössä alan huippuammattilaisen Tiina Riipin (Wend Oy) kanssa.

Mistä on kyse YouFirst -valmennuksessa?

SINÄ olet syy sille, miksi yrityksesi menestyy.

Rohkeutesi, omistautuneisuutesi, luovuutesi ja päätöksentekokykysi ovat tuoneet sinut ja yrityksesi tähän pisteeseen.

Asiakkaasi ovat tyytyväisiä. Ympärillesi on luultavasti muodostunut tiimi, jonka johtajana sinä nyt toimit.

Menestys ei todellakaan ole tullut ilmaiseksi. Olet uhrannut paljon aikaa, energiaa ja luultavasti myös unettomia öitä yrityksesi menestyksen eteen.

Olet priorisoinut yrityksen toiminnan, kehittämisen ja hommien hoitumisen – ehkä jo vuosia.

Johdatko itseäsi ja yritystäsi kestävällä tavalla?

Heittäytyminen, uppoutuminen ja yrityksen etusijalle asettaminen vaatii veronsa. Jaksamisen haasteet, innostuksen laantuminen ja luovuuden katoaminen ovat kaikki merkkejä kuormituksesta, joka on kestänyt liian pitkään.

Tuntuuko tutulta?

Pöydälläsi on kasapäin tehtäviä, jotka eivät enää sytytä sinua.
Ajankäytössäsi on petrattavaa, ja priorisointi tuntuu hankalalta.
Tiimin johtaminen, suunnan näyttäminen ja motivaation ylläpitäminen vaativat ylimääräistä ponnistelua.
Kaipaat sitä intohimoa ja innostusta, joka piti sinut liikkeellä alkuvaiheessa.

Et ole yksin.

Monet yrittäjät tuskailevat tismalleen samojen teemojen parissa.

Jotta menestykselle on edellytykset tulevaisuudessakin, on sinun huolehdittava itsestäsi. Tiedät, että voimavarasi eivät ole rajattomat, mutta on vaikea katkaista kierrettä yksin.

Nyt on aika asettaa SINUT etusijalle.

Olemme rakentaneet yksilöllisen valmennuskokonaisuuden naisyrittäjille, jotka haluavat löytää kestävän työtavan ja luontaisen tavan toimia johtamisroolissa.

Mitä hyödyt YouFirst -valmennuksesta?

1. Syvennät itsetuntemustasi yrittäjänä, naisena ja johtajana, sekä ymmärrät omia tarpeitasi paremmin – pystyt vetämään terveet rajat, hyödynnät oikein omat vahvuutesi ja rakennat kestävää tulevaisuutta itsellesi ja yrityksellesi.

2. Rakennat luontevan tavan toimia ihmisten johtajana – osaat johtaa erilaisia persoonia, osaamista ja itseäsi. Löydät sinulle luontevan tavan johtaa, joka ei kuluta voimavarojasi loppuun.

3. Löydät balanssin työn ja muun elämän välillä – opit luomaan sinulle toimivan arjen, joka ei kuormita sinua loppuun, sekä löydät tien takaisin luovuuden aallokkoon.

Yksilövalmennukset ja vertaistuki

Jokainen yrittäjä ja yritys on uniikki, joten valmennusohjelmamme selkäranka on yksilövalmennuksissa. Jokainen osallistuja on meille tärkeä yksilö, jonka tarpeisiin ja haasteisiin haluamme vastata täsmällisesti.

Yksilövalmennukset ja oman coachin apu ovat avainasemassa valmennuksessamme. Henkilökohtaisissa valmennustapaamisissa käsitellään sinun arjen ajankohtaisia aiheita sekä edistetään valmennuksen teemoja.

Saat ammatticoachin tueksesi ja jokaisen valmennustapaamisen jälkeen olet valmiimpi ottamaan askeleita kohti kestävämpää yrittäjyyttä.

Lisäksi saat mahdollisuuden osallistua inspiroiviin pienryhmätapaamisiin, joissa yhdessä käymme läpi teemoja, jotka ovat tärkeitä jokaiselle kasvua tavoittelevalle yritykselle ja yrittäjälle.

Nämä tapaamiset eivät ole vain tilaisuuksia oppia uutta ja saada arvokasta tietoa, vaan ne tarjoavat myös ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua muiden yrittäjien kanssa, jotka käyvät läpi samankaltaisia haasteita kuin sinä. Yhteisön voima on siinä, että siellä ymmärretään tilanteesi syvällisesti. Voit jakaa kokemuksia, oppia toisilta ja löytää uusia näkökulmia omiin haasteisiisi.

 

Yksilöllinen kasvuvalmennus keskittyy sinun ainutlaatuiseen yrittäjänpolkuusi

5 TEEMAA johdattavat sinut kestävän työtavan, luontaisen johtamistyylin ja paremman hyvinvoinnin ytimeen:

1. ITSETUNTEMUKSEN SYVENTÄMINEN JA OMAT VAHVUUDET

2. HYVINVOINTI

3. AJANKÄYTÖN MESTAROINTI JA OMIEN RAJOJEN TUNNISTAMINEN

4. INNOSTUS, LUOVUUS JA MOTIVAATIO

5. VALMENTAVA JOHTAMINEN ARJESSA

Me valmentajina autamme vahvuuksien tunnistamisessa, oman näköisen hyvän yrittäjän arjen määrittelyssä, luontaisen johtamistyylin löytämisessä ja ennen kaikkea näiden käytäntöön viennissä.

 

MITÄ SAAT

 

TOTEUTUS 4-6 kk

(riippuen toiveistasi)

7 ammatticoachin yksilövalmennusta a’ 75min (sis. tutustuminen ja kartoiskeskustelu)

Kolme pienryhmätapaamista (Teams)

Tutkitut ja toimivat valmentavan johtajan työkalut

Ammatticoachin online-tuki KOKO VALMENNUKSEN AJAN (Slack)

 

Otamme mukaan vain pienen määrän naisyrittäjiä, koska haluamme valmentajina antaa 100% tukemme kaikille osallistujille koko valmennuksen ajan.

Emme toteuta valmennusta massatuotteena, vaan haluamme vaikuttavuutta ja henkilökohtaisuutta.

Haluaisitko kuulla lisää?

Toivotan sinut kokeilemaan yksilövalmennusta tästä linkistä, veloituksetta ja ilman sitoumuksia. Katsotaan yhdessä, voisiko YouFirst-valmennus sopia juuri sinun tilanteeseen.

ALOITUS

Jos aiheet resonoivat sinussa heti, voit vahvistaa paikkasi suoraan sivun alaosassa olevan lomakkeen kautta. Starttaame heti, kun ryhmä on täynnä (max 8 yrittäjää).

HINTA

1590€ (+ alv 24%) HINTA VOIMASSA TOISTAISEKSI

Varauksen yhteydessä laskutamme varausmaksun 300€ (+ alv 24%), joka vähennetään loppusummasta. Osamaksumahdollisuus ilman korkoja tai kuluja (max 3 erässä).

Valmentajat

Yhteistyössä on voimaa

Terhi Kontula

Ratkaisukeskeinen valmentaja i POLKU COACHING

Olen työskennellyt vuosia pk-yrittäjien kanssa erilaisissa yrityksen omistukseen liittyvissä projekteissa, kuten yritysjärjestelyissä, sekä valmentanut tiimejä, työntekijöitä ja yrittäjiä. Sitä kautta olen huomannut, kuinka paljon yrittäjillä on haasteita henkilöstön johdossa, etenkin yrityksen voimakkaassa kasvun vaiheessa. Yrittäjä on usein perustanut yrityksensä, jotta hän saa toteuttaa osaamaansa asiaa tai palvella ihmisiä. Harvoin kasvuvaiheessa on ollut aikaa käydä johtaja- tai esihenkilötaitojen koulutuksessa. Kuitenkin lähes jokaisen yrittäjän on täytynyt opetella ihmisten johtamista ja neuvottelutaitoja, jotta kasvava tiimi on saatu toimimaan. Liian usein yrittäjät kuitenkin väsyvät juuri henkilöstön johtamiseen liittyvien haasteiden selvittämiseen ja korjaamiseen. Kädettömyys ja ajanhallinta ihmisten johtamisessa tuntuu painavan monen yrittäjän mieltä.

Tiina Riippi

Ratkaisukeskeinen valmentaja i WEND OY

Yrittäjien auttaminen johtamiseen liittyen on tuttua yli kymmenen vuoden ajalta. Palkkatyössä olin nopeasti kasvavan yrityksen ensimmäinen HR ja näin omin silmin kuinka haastavaa yrittäjien oli sopeutua johtamisvastuuseen. Kun itse lähdin yrittäjäksi, autoin useita yrittäjävetoisia yrityksiä HR-konsulttina. Yleensä lähdettiin aikalailla nollista liikkeelle ja omistajat kipuilivat irtipäästämisen kanssa. Viime vuosina yritysvalmentajana asiakkaissani on yksittäisiä yrittäjä-omistajia, joita tuen oman johtamisidentiteetin löytymisen kanssa. Kaikki nämä vuodet ja kokemukset ovat vahvistaneet sitä, että yrittäjät jäävät tämän haasteen kanssa aivan liian usein yksin. Sen lisäksi, että yrittäjälle itselleen epätoivottu tai pikemminkin vieraalta tuntuva johtamisvastuu voi olla valtava energiasyöppö, on se myös valtava riski koko liiketoiminnalle. Menestyvä bisnes tarvitsee johtajuutta, suunnan näyttämistä, motivointia ja innostamista. Ja jotta edellisiä voi tehdä, täytyy innostus ja rohkeus johtaa löytää ensin itsestä.

Palautteita valmentajista

POLKU COACHING & WEND OY

TIINA

”Tiina on aidosti kiinnostunut juuri minun tilanteestani ja halu auttaa paistaa läpi.”

TERHI

”Suuri kiitos antoisista valmennuksista, teet loistavaa duunia.”

TIINA

”Innostun työstäni ja vastuistani uudella tavalla valmennuksen ansiosta.”

TERHI

”Yrittäjänä näen ehdottomasti parhaimpina puolina, että ne asiat, harjoitukset ja oivallukset koskettaa jokaista yksilöinä, jolloin sen merkitys muuttuu ja valmennuksen oppeja halutaan oikeasti omaksua.”

TIINA

”Ei pelkkää puhetta vaan selkeitä tekoja suoraan arkeen vietäväksi.”

TERHI

”Valmennus oli vastavuoroista, kannustavaa ja kiinnostunutta. Valmentaja osasi kohdata meidät asiantuntevasti ja ammattitaitoisesti.”

Ilmoittaudu mukaan

YouFirst -yksilöllinen kasvuvalmennus naisyrittäjille

Tilaa oma yritysvalmennus

1. ALKUKARTOITUS

Valmennus aloitetaan alkukartoituksella, jonka jokainen valmennukseen osallistuja tekee itsenäisesti.

2. TAVOITTEET

Alkukartoituksen pohjalta valitaan kehitystä kaipaavat osa-alueet, kirkastetaan tavoitteet ja kalenteroidaan valmennuspäivät (3-12kpl).

3. VALMENNUKSET

Valmennukset toteutetaan joko livenä tai etänä, noin 4-6 viikon väliajoin. Kesto n.3-4h per valmennuspäivä.

4. KASVU

Kehitystä seurataan alusta saakka. Seuraavan valmennuspäivän kokonaisuus rakentuu sitä mukaa, kun valmennuksissa edetään.

Yritysvalmennukset tiimeille ja esihenkilöille

”Oli mahtava huomata, kuinka erilaisista vahvuuksista muotoutui vahva ja tasapainoinen (tiimi)kokonaisuus, jossa yksikään ei nouse ylitse muiden, mutta jokainen saa loistaa juuri sellaisena kuin on.”

TiimiCoaching-asiakas

Yritysvalmennuksesta

Meidän tehtävämme on auttaa sinua ja yritystäsi löytämään sisäiset voimavarat ja valjastamaan ne tehokkaaseen käyttöön. Olemme erikoistuneet kehittämään yrityksen eri osa-alueita, kuten sisäistä viestintää, johtamiskulttuuria ja työilmapiiriä.

Meille on tärkeää, että työntekijöilläsi on mahdollisuus kehittää itseään ja löytää oma paikkansa organisaatiossa. Coachingin avulla voimme vaikuttaa suoraan työn mielekkyyteen, tehokkuuteen ja tuottavuuteen. Tämä taas heijastuu positiivisesti yrityksen kannattavuuteen.

Valmennuksemme ovat myös oiva tapa löytää uusia ideoita ja kokonaisia ratkaisuja. Idea- ja luovuuspajojen avulla solmut voivat aueta ja tiimisi pääsee kehittämään uusia tapoja tehdä asioita. Ja mikä parasta, coaching sopii kaikille yrityksen henkilöstön jäsenille, oli sitten kyseessä johto, esihenkilöt, tiimit tai koko työyhteisö.

Ota yhteyttä meihin ja anna meidän auttaa sinua ja yritystäsi saavuttamaan tavoitteenne!

”Yrittäjänä näen ehdottomasti parhaimpina puolina, että ne asiat, harjoitukset ja oivallukset koskettaa jokaista yksilöinä, jolloin sen merkitys muuttuu ja valmennuksen oppeja halutaan oikeasti omaksua. Yksinkertaisia juttuja, joita helppo viedä arkeen.”

Sanna Virtanen, yrittäjä Flumenia Oy, TiimiCoaching

Suosituimmat yritysvalmennusten teemat

 

• Vuorovaikutustaitojen ja kommunikaation parantaminen työyhteisössä
• Työroolit ja niiden merkitys kokonaiskuvassa
• Yrityksen ja tiimiläisten tavoitteiden kirkastaminen
• Avoimuus ja ratkaisukeskeisyys tutuksi
• Rohkeus
• Myynnin psykologiset peikot ja niiden taklaaminen; esiintyminen
• Etätyön haasteet
• Palautuminen, stressinhallinta, työhyvinvointi
• Ajatusten selkeyttäminen, rutiinien luominen, itsetuntemus ja rajojen veto
• Tunteet työyhteisössä
• Yksinyrittäjän polku – sparrausta ajatuksiin ja tekoihin (katso alta lisää)
• Tiimistä supertiimiksi; mitä tarvitaan supertiimin luomiseksi

Mitä asiakkaamme kertovat
Oli mahtava huomata, kuinka erilaisista vahvuuksista muotoutui vahva ja tasapainoinen (tiimi)kokonaisuus, jossa yksikään ei nouse ylitse muiden, mutta jokainen saa loistaa juuri sellaisena kuin on.
TiimiCoaching-asiakas
Business Coachaus kotoisasti omalta sohvalta (ja kylppärin lattialta!)...Tärkeä hetki tähän päivään ja aikaan. Moni asia loksahti vain että näinhän se menee ja vastauksetkin löytyi ihan itsestä! Mm. kotisivujen teko sai nyt uutta draivia päälle!
Aloitteleva yksinyrittäjä nainen
Premium Risteyksessä Valmennus Polku Coaching, Terhi Kontula

Sertifioitu valmentaja

TERHI KONTULA, Ratkaisukeskeinen valmentaja LCAF® Coach Yritykset, tiimit, yksilöt

Motto: You got this!

Vahvuudet: kuuntelutaito, uteliaisuus, luovuus, ryhmätyö
Temperamenttityyppi: viher-keltainen
Tavoite: löytää ratkaisuja jotka toimivat nyt ja tulevaisuudessa

"Erittäin miellyttävä ja hyödyllinen valmennus! Saimme oivalluksia ja ajatuksemme jäsentyivät hyvin. Valmennus oli vastavuoroista, kannustavaa ja kiinnostunutta. Valmentaja osasi kohdata meidät asiantuntevasti ja ammattitaitoisesti."
Yritysvalmennusasiakas
Palautteita

KIINNOSTUITKO? Jätä yhteystietosi, kysymyksesi tai tarjouspyyntö - otamme sinuun yhteyttä seuraavan arkipäivän aikana.

Lähetä meille postia!