Intuitiivinen uravalmennus naisille

8-viikon Risteyksessä premium online-valmennus vie sinut tasapaksuisesta pakkopullatyöstä kohti sinua innostavaa, voimaannuttavaa ja merkityksellistä työuraa. VUODEN 2023 JO KOLMAS PIENRYHMÄ HAKEE UUSIA, MUUTOSHALUKKAITA NAISIA MATKALLE – OLETKO SE SINÄ? Täytä hakemus sivun alareunasta.

Tunnetko olevasi jumissa työssä, joka ei inspiroi tai motivoi sinua?

Tiedäthän, että et ole yksin.

Monet meistä ovat kokeneet elämässään hetkiä, jolloin työ tuntuu raskaalta ja merkityksettömältä. Se voi aiheuttaa ahdistusta ja kysymyksiä omasta ammatillisesta suunnasta.

Onneksi on olemassa ratkaisuja ja vaihtoehtoja tähän haastavaan tilanteeseen.

Haluaisitko löytää sen oman juttusi, joka saa sinut syttymään ja herättää sisäisen liekkisi roihuamaan? Etsiminen voi olla haastavaa, etenkin jos vaihtoehtoja on liian paljon tai vastaavasti, jos niitä ei löydy ollenkaan.

On ymmärrettävää, että pelot ja uskomukset voivat rajoittaa toimintaasi ja estää sinua löytämästä omaa polkuasi. Tässä tilanteessa ammattilaisen tuki voi olla korvaamaton apu oman polun löytämisessä ja matkalle lähtemisessä.

Jos olet kokenut työuupumusta, tiedät, miten tärkeää on löytää työ, joka tuo merkityksellisyyttä ja iloa elämään. Tämä voi tarkoittaa alan vaihtoa tai uuden suunnan etsimistä, mutta oikeanlaisen suunnan löytäminen vaatii usein aikaa ja ammattilaisen tukea.

Ehkä taas olet jo vaihtanut alaa tai työpaikkaa useasti toivoen löytäväsi sopivan paikan, mutta olet pettynyt kerta toisensa jälkeen. Tämäkin on ymmärrettävää, mutta se ei tarkoita sitä, että olet epäonnistunut. Se tarkoittaa vain sitä, että et ole vielä löytänyt omaa paikkaasi.

Oletko valmis löytämään innostavan ja merkityksellisen ammatillisen suunnan?

Uuden työn löytäminen ja uran vaihtaminen voi olla haastavaa, mutta samalla se tarjoaa mahdollisuuden henkilökohtaiseen kasvuun ja oppimiseen. 

 
Kun päästät irti puuduttavasta työstä, se voi tuoda mukanaan monia positiivisia muutoksia, jotka vaikuttavat merkittävästi elämänlaatuun ja onnellisuuteen.

Risteyksessä Premium Valmennus auttaa sinua kirkastamaan syvemmän ja intuitiivisen metodin kautta, mikä sinussa on luontaisesti ainutlaatuista ja hyvää, mikä sinua oikeasti motivoi ja mistä sinä sytyt.

Kun kirkastat itsellesi nämä asiat, pystyt tunnistamaan millaisia ratkaisuja sinun tulee tehdä, jotta pääset etenemään työurallasi tai valitsemaan juuri sinulle sopivan uuden ammatillisen suunnan. 

Risteyksessä Valmennuksessa rakennamme sinulle sopivat askeleet kohti parempaa tulevaisuutta, jotta  voit viimeinkin innostua siitä, mitä päivittäin teet ja mihin kohdennat voimavarasi.

Valmennamme verkkoalustan kautta max.10 motivoitunutta naista, jotka ovat valmiita ottamaan uransa omiin käsiinsä. 

Ohjelmamme auttaa sinua kääntämään tylsyyden intohimoksi ja saamaan selvyyttä siihen, mikä sinua oikeasti motivoi.

"Risteyksessä Valmennus on mieletön matka - voin suositella! Olen itse valmennuksen jälkeen perustanut yrityksen ja tuotteistan nyt ekaa palvelua. En olisi ikinä uskonut että olen tässä!"
Marjut
Risteyksessä Valmennus 2023

Lyhyesti

Kenelle

Risteyksessä Valmennus edellyttää sinulta avoimuutta uusille ajatuksille ja sitoutumista kahdeksan viikon ohjelmaan. Tärkeintä on, että olet valmis tutkimaan itseäsi uudelleen ja ottamaan vastuun omasta elämästäsi.
Jos olet elämässäsi risteyskohdassa etkä tiedä, mikä päätös tulee olemaan oikea, tämä valmennus on juuri sinua varten. Olen itse valmentajanasi käynyt saman prosessin läpi ja löytänyt oman ihanneammatin, joten tiedän, että tämä toimii.

Toteutus

Risteyksessä Premium Valmennus tapahtuu kätevästi verkossa. Voit siis osallistua valmennuksiin kotoa tai vaikkapa mökiltä. Tarvitset toimivan nettiyhteyden, läppärin tms. rauhallisen tilan, muistiinpanovälineet ja avoimen mielen! Kaikkeen muuhun saat meiltä työkalut ja ohjeet.
ALOITAMME HETI KUN RYHMÄ ON TÄYNNÄ. VOIT HAKEA MUKAAN VARAAMALLA 30MIN RISTEYKSESSÄ-ESITTELYN SIVUN ALAOSASTA TAI LÄHETTÄMÄLLÄ HAKULOMAKKEEN.

Valmennus

Risteyksessä-valmennuksessa avautuu mahdollisuus löytää uusi ammatillinen suunta ja rakentaa innostava urapolku. Olemme kehittäneet Crossroads-metodin, joka auttaa sinua kirkastamaan ammatillisia tavoitteitasi ja ohjaa sinut kohti omannäköistä ammatillista menestystä.

Valmennuksen aikana pääset tekemään urasuunnitelman, joka rohkaisee ja inspiroi sinua ottamaan ensiaskeleita kohti haluamaasi suuntaa. Crossroads-metodi perustuu holistiseen valmennukseen, jossa huomioimme tietoisen ajattelun lisäksi myös alitajunnan, intuition ja kehon viestit.

Kaikki valmennuksessa käytetty materiaali perustuu tutkittuun tietoon, joten voit luottaa, että valmennus tarjoaa sinulle parhaat mahdolliset välineet oman suunnan löytämiseen.

Hakuprosessi

Hae mukaan varaamalla 30min keskusteluaika valmentajamme kanssa.
Katsotaan yhdessä, voisiko juuri tämä valmennus sopia sinulle. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ja sparraamme veloituksetta sinut joka tapauksessa alkuun omalla polullasi online-tapaamisen yhteydessä.
Valitsemme mukaan max 10 naista pienryhmäämme. Pääset siis mukaan valmennukseen, jossa on vain naisia, jotka ovat samassa risteyksessä kuin sinäkin. Vertaistuen voima ja vapaamuotoiset keskustelut avaavat eri näkökulmia ja kannustavat sinua ottamaan seuraavan askeleen kohti omannäköistä urasuuntaa.

Minkä arvoisena pidät sitä, että löytäisit motivoivan ja merkityksellisen ammattillisen suunnan, joka tukee omaa henkistä hyvinvointia sekä kasvua ihmisenä?

Mitä tarvitset

Muutoshalu
Välineet
Premium Risteyksessä Valmennus Polku Coaching
Löydä se, mitä ammatillisesti janoat

Risteyksessä-valmennus on rakennettu erityismetodiksi (Crossroads- metodi), jossa pääroolissa ovat sisäisen intuition käyttäminen, alitajunnan hyödyntäminen sekä testatut ja toimivat Coaching-työkalut, jotka perustuvat tutkittuun tietoon.

Valmennus on rakennettu viemään sinua eteenpäin elämässäsi, jotta osaat tehdä sopivia päätöksiä ja ratkaista eteen tulevia haasteita. Samalla tuet omaa hyvinvointiasi ja kirkastat ammatillisen päämääräsi.

Crossroads-metodin avulla tulet tekemään urasuunnitelman joka INNOSTAA JA INSPIROI sinua sekä otat ensiaskeleet kohti OMANNÄKÖISTÄ ammatillista tavoitetta jo valmennuksen aikana.

"Kuvitellaanpa tarina, joka voisi olla sinunkin tarinasi. Takanani kummitteli työuupumus, josta olin vielä toipumassa..."

LUE  MARJUTIN TARINA UUPUMUKSESTA YRITTÄJÄKSI

Palautteita Risteyksessä Premium Valmennuksesta

Palautteita

Mitä saat...

Rohkeutta tehdä muutos

Valmennuksessa työstämme mielen esteitä, jotka estävät sinua etenemästä omalla polullasi.

Apua päätösten tekemiseen

Valmennuksessa kirkastamme, mitä oikeasti haluat ja kuinka pääset tavoitteeseen.

Sparrausta omiin ajatusmalleihin

Sinä et ole sama kuin ajatuksesi. Saat valmennuksessa paljon ratkaisukeskeisiä työkaluja, jotka voit ottaa käyttöösi heti.

Kokonaisvaltainen itsetuntemus

Syväsukella itseesi rentoutumisen kautta. Jokainen valmennus aloitetaan rentoutusharjoituksella, joka avaa intuitiosi ja alitajuntasi.

Urasuunnitelma

Valmennuksessa toteutetaan omannäköinen urasuunnitelma, josta sinä innostut ja motivoidut – yhdessä omavalmentajasi kanssa. Saat henkilökohtaisen tuen omalle polullesi, jotta matkasi kohti päämäärää on helpompi ja nopeampi.

Ammatticoachin tuki & jatkotapaamiset

Viikottaisten ryhmävalmennusten lisäksi, Omavalmentajasi on mukanasi koko 8 viikon ajan – saat siis tukea online-yhteyden kautta 247. Lisäksi, prosessiin kuuluu 3 x yksilövalmennusta (1,5h x 3) sekä kuukausittaiset LIVE-tapaamiset ryhmän kanssa, myös 8 viikon jälkeen sekä RISTEYKSESSÄ NAISTEN YHTEISÖÖN PÄÄSY.

Mikä tekee Risteyksessä Valmennuksesta PREMIUM valmennuksen?

Kaiken yllämainitun LISÄKSI, 8 viikon Premium valmennukseen kuuluu YKSILÖVALMENNUKSET sertifioidun ammattivalmentajasi kanssa SEKÄ valmentajasi online-tuki, koko valmennusprosessin ajan.

KUVITTELE...
...kuinka vapauttavalta tuntuu, kun voit vihdoin unohtaa muiden ihmisten mielipiteet ja toteuttaa sisimmässäsi kiehtovat ideat. Ainutlaatuinen 8 viikon prosessimme on suunniteltu juuri tätä tarkoitusta varten - auttamaan sinua löytämään siivet unelmillesi ja tarjoamaan konkreettisia työkaluja niiden toteuttamiseksi nopeasti ja tehokkaasti. Olipa sitten kyse yrittäjyyden aloittamisesta, uuden ja jännittävän roolin löytämisestä vakiintuneessa organisaatiossa tai kenties opiskelusuunnan löytämisesta, me varmistamme, että jokainen ohjelmassamme mukana oleva lähtee matkaansa selkeän suunnitelman kanssa unelmiensa työpaikan saavuttamiseksi.
Premium Risteyksessä Valmennus Polku Coaching, Terhi Kontula

Terhi Kontula

Muutosvalmentajasi

”Jos en olisi lähteyt syvemmälle itsetuntemuksen matkalle, olisin varmaan edelleen sellaisessa työssä, joka ei oikeasti kiinnosta. 8 tuntia päivässä on aika pitkä aika käyttää johonkin sellaiseen, mitä ei koe itselle merkitykselliseksi.”

Olen ammatiltani sertifioitu valmentaja ja olen löytänyt oman toiveammatin läpi monien vuosien kokeilujen ja epäonnistumisten kautta. Olen tehnyt töitä useissa pienissä ja isoissa yrityksissä sekä kotimaassa että ulkomailla jo nuoresta lähtien. Ennen kuin aloitin valmennusurani, uskoin että työn tarkoitus oli ansaita rahaa ja päästä lomalle. Vaihdoin usein työpaikkaa ja koin pettymyksen kerta toisensa jälkeen, koska mikään työ ei motivoinut minua. Turhautuneena päätin kuitenkin kerätä itseni ja yrittää uudelleen.

Kului vuosia, 11 eri työnantajaa ja yli kolmenkympin ikä, kunnes ymmärsin, etten halunnut jatkaa tätä kaavaa seuraavat 30 vuotta. Coaching-opinnot veivät minut syvemmälle itseeni ja auttoivat löytämään aidon innostuksen ja intohimon tekemääni työhön. Nykyään teen työtä, josta nautin ja joka saa minut heräämään aamuisin innostuneena ja täynnä energiaa.

Premium Risteyksessä Valmennuksessa olen koonnut yhteen kaikki toimivimmat mielentyökalut, harjoitukset ja mentoroinnin välineet, jotka olen oppinut matkallani. Crossroads-metodi on holistinen, mikä tarkoittaa sitä, että se ei keskity vain mielen harjoittamiseen, vaan ottaa huomioon koko kehon. Käytämme NLP:n, HOT-metodin, alitajunnan, intuition ja tietoisen mielen harjoituksia, jotka on huolella valittu, testattu ja perustuvat tieteelliseen tutkimukseen. Näillä metodityökaluilla olemme auttaneet niin itseämme kuin asiakkaitamme löytämään merkityksellisen ja innostavan ammatillisen suunnan, joka tukee hyvinvointia ja kasvua ihmisenä.

Olen todella innoissani siitä, että voimme auttaa sinua löytämään unelmatyösi ja tukemaan sinua matkallasi kohti onnellisempaa ja merkityksellisempää (työ)elämää. Ota yhteyttä, niin aloitetaan yhdessä!

Terhi Kontula

LCAF Certified Coach

Mentaalivalmentaja SHL

MTEA1 MT-Mielenterveyden ensiapu

MAIJAN TARINA

Keskustelumme aikana minulle selkeytyi entistä voimakkaammin, että tämä valmennus on todellakin minulle

Lue Maijan koko tarina alla olevan linkin kautta

Miksi juuri nyt olisi hyvä aika aloittaa uravalmennus?
"Jotenkin toivoisin selkeyttä siihen, mikä minua ammatillisesti kutsuu. Liian monta vaihtoehtoa pyörii mielessä, enkä haluaisi tuhlata aikaa ja energiaa "sen oikean" löytämiseen, kokeilemalla."
Nainen 45v
"Etsin merkityksellistä työtä. Jotain siis aivan uutta. Olen valmis löytämään itseni ja ammatillisen suuntani ja ymmärrän, että se on kaiken ajan ja rahan arvoinen. Etenkin kun vaakalaudalla on oma hyvinvointi, terveys ja tulevaisuus."
Nainen 49v
"Työelämässä olen solmukohdassa. Olen läpikäynyt muutaman uupumisen ja ymmärrän nyt, että jotain pitää muuttua. Olen valmis siihen ja haluan viimeinkin pysähtyä, kuunnella sisintäni ja lähteä sille polulle, joka oikeasti kutsuu minua."
Nainen 40v
Innostuitko?

varaa 30min JUTTELUHETKI TAI TÄYTÄ HAKULOMAKE

Voit varata lyhyen online-ajan Terhin kanssa. Katsotaan yhdessä, voisiko Premium Risteyksessä Valmennus sopia juuri sinun elämäntilanteeseen. Vaihtoehtoisesti, voit lähettää tietosi lomakkeen kautta. Olemme sinuun yhteydessä. 24h sisällä.

AIKATAULU

Viikottaiset ryhmävalmennukset tapahtuvat Teams'in välityksellä kerran viikossa klo 17.30-19.30 (viikonpäivä päätetään myöhemmin). Lisäksi saat kotiin jokaiselle viikolle tehtäviä itsetuntemuksen syventämiseksi. 1:1 Coaching sessiot Omavalmentajasi kanssa kestävät n.1,5h ja voit käyttää 3 yksilövalmennustasi joko 8 viikon aikana tai myös sen jälkeen. Voit itse valita sinulle sopivan ajan ajanvarauskalenterista. Kuukausittaiset KK-LIVET jatkuvat 8 viikon jälkeen jokaisen kuukauden viimeisenä keskiviikkona klo 17.30-18.30 (poislukien arkipyhät, jouluviikko ja kesä-heinäkuu).
Risteyksessä Premium Valmennuksen hinta on 1950€ sis alv.

Risteyksestä Omalle Polulle
"Oli ihan mahtava fiilis kun luin kuvausta valitsemastani opinnoista ja huomasin että sehän on mulle just sopiva ala! Tuli ekaa kertaa kertaa oikeen semmonen innostunut olo jotain koulutusta kohtaan! Kun kattelin koulutusvaihtoehtoja uudestaan ja avoimin silmin niin tämä linja pomppas sieltä esille. KIITOS!"
"Loit tosi paljon uskoa minuun, mikä kosketti erittäin paljon. Oikeasti välität, se näkyy. Itsevarmuus on varmasti suurin työstettävä aihe. Sinun oma innostus myös tarttuu ja kysyt juuri oikeita kysymyksiä, että asiat hahmottuu selkeämmin. Oikeestaan edes sanat ei riitä kertomaan valmennuksen merkitystä, kiitos."
"Inspiroiva, syväluotaava, rohkaiseva."
"Avaava, innostava, syvällinen."
"Lempeä, asiallinen, selkeä."
"Yllätyin, miten intensiivisesti ja miten paljon sain vielä uutta perspektiiviä itsetuntemukseen vaikka pohdinnat ovat vieneet mukanaan olen työstänyt sitä ennenkin. Jotenkin valmentajan ja muiden läsnäolo ja vuorovaikutus ja niistä asioista puhuminen tekee niistä itsellekin enemmän "totta." Myös tietty rauha tekemisessä yllätti positiivisesti: ettel tätä tarvitsekaan suorittaa eikä päätyä saman tien superihmiseksi." LISÄÄ ASIAKASPALAUTTEITA LÖYDÄT SOME-SIVUILTAMME @POLKUCOACHING

4 steppiä muutokseen

Jos vielä mietit, voisiko juuri tämä valmennus toimia sinulle, käy kurkkaamassa SUPERSUOSITUKSI nousseen 4 Stepin -video. Saat heti käyttöösi toimivan työkalun (tai itse asiassa NELJÄ!), joka toimii mihin tahansa elämän risteyksessä kohtaan!

Risteyksessä Premium Valmennus
8 viikon holistinen ja intuitiivinen valmennus vie sinut itsetuntemuksen kautta kohti merkityksellistä työuraa. Suljemme haun heti kun ryhmä on täynnä. HAE MUKAAN TÄYTTÄMÄLLÄ alla oleva lomake TAI jos haluat keskustella valmennuksesta ja tilanteestasi valmentajan kanssa, varaa 30min aika.