POLKU JYVÄSKYLÄ

VALMENNUKSET JYVÄSKYLÄSSÄ

Polku-palvelut JYVÄSKYLÄ

Seuraamme koronatilannetta ja modifioimme live-palvelumme suositusten mukaisiksi. Tarvittaessa siirrämme ryhmävalmennukset kätevästi nettiin (Zoom/Teams). Seuraa kotisivujamme, somea sekä tilaa POLKU-kirje jotta pysyt mukana!


AVAIN-valmennukset Jyväskylässä

Polku Coaching ja Tmi Annu Shemeikka toteuttavat tulevana talvena kaksi Avain-valmennusta yhteistyössä Jyväskylän kaupungin työllisyyspalvelujen kanssa. Ilmoittaudu mukaan ja tutustu hankkeeseen täältä.


SYVÄRENTOUTUMINEN LAHJAKSI TYÖYHTEISÖLLE

TYHY-PÄIVÄN OHJELMA; STRESSINHALLINTAA JA OIVALLUKSIA ITSESTÄ

Haluatko hengähtää hetken syvärentoutuksessa ja saada samalla uusia työkaluja stressin kesytykseen, unihaasteisiin tai omien voimavarojen tunnistamiseen? Syvärentoutusvalmennuksessa tutustumme tietoisen rentoutumisen hyötyihin sekä teemmme harjoituksen, joka avaa omaa suhtautumista stressiin, ajanhallintaan ja omaan itseemme. Käytämme valmennuksessa suggestiivista rentoutumista, mielikuvaharjoittelua sekä positiivista psykologiaa, Coaching-tekniikoin toteutettuna. SYVÄRENTOUTUMINEN sopii kaikille, jotka haluavat oppia lisää tietoisesta rentoutumisesta tai kokea rentoutumisen hyötyvaikutukset omassa elämässään. Harjoitukset lisäävät itsetuntemusta ja tukevat motivoitumista omiin tavoitteisiin. SUOSITTU JA TYKÄTTY KOKONAISUUS ESIM. TYHY-PÄIVÄN OHJELMAKSI TAI ELÄMÄNHALLINNAN TUEKSI Hinnat alk. 199€, kesto 90min. Toteutus etänä tai lähivalmennuksena. Pyydä tarjous polkucoaching@gmail.com


Ei ole tarvetta pitää kiirettä. Ei ole tarvetta loistaa. Sinun ei tarvitse olla kukaan muu kuin sinä itse.

Virginia Woolf


Matka sinuun voi nyt alkaa


TILAA ITSELLESI HYVINVOINTIA

Jos olet kiinnostunut Coaching-taidoista, kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja itsesi kehittämisestä, liity POLKU-kirjeen tilaajaksi!


Polku Coaching

Polku Life Coaching & Polku Yritysvalmennus – Apua elämän risteyskohdissa

Pidä yhteyttä

polkucoaching@gmail.com
044 994 4922

Seuraa meitä

Facebook
Instagram

y-2284190- 0 I Venture Partners Finland Oy I Polku Life Coaching
& Polku Yritysvalmennus