Työpajat ja hyvinvointipäivät tiimeille, työyhteisöille, yrittäjille ja yrityksille

Rakenna vahva yhteisö – TYÖPAJAT ETÄNÄ JA LIVENÄ: Vuorovaikutusta, näkökulmia ja ideointia inspiroivassa ympäristössä. Valmennukset ympäri Suomen.

Online-workshopit ovat tänä päivänä suosittuja. Voit nauttia valmennuksellisista hetkistä omalta mukavalta kotisohvaltasi tai vaikkapa työpaikan viihtyisästä kahvihuoneesta. Polku Coachingin workshopit sopivat erinomaisesti niin työyhteisöille, tiimeille kuin harrasteporukoillekin. Haluamme tarjota teille mahdollisuuden syventää osaamista, vahvistaa yhteishenkeä ja inspiroitua uusista oivalluksista.

Alla esittelemme suosituimmat työpajat ja päiväohjelmat (etänä tai livenä), jotka voit varata vaikka heti! Jos taas haluat tilata räätälöidyn Polku-Workshopin, joka vastaa täydellisesti teidän tilanteeseenne, ole yhteydessä meihin. Meiltä saatte valmennuskokonaisuuksia ympäri Suomen, ja toteutus tapahtuu joko etänä (Teamsin välityksellä) tai tilaajan varaamissa tiloissa JA/TAI luonnon äärellä.

Haluamme tarjota teille joustavuutta ja mahdollisuuden valita sopivin tapahtumapaikka.

Polku Coachingin workshopit tarjoavat käytännönläheisiä työkaluja ja innostavia harjoituksia, sekä palautumista ja juurtumista tähän hetkeen. Valmennusten kautta, saatte mahdollisuuden kehittää itseänne yksilöinä ja tiiminä.

Tarjoamme valikoiman aiheita, jotka käsittelevät esimerkiksi vahvuuksien löytämistä ja hyödyntämistä, vuorovaikutustaitoja sekä tavoitteiden kirkastamista. Pyrimme aina luomaan aktiivisen ja inspiroivan ilmapiirin, jossa jokainen osallistuja saa äänensä kuuluviin ja pääsee syventymään aiheisiin omalla tavallaan.

Haluamme tehdä valmennuksistamme ainutlaatuisia ja merkityksellisiä juuri teille. Siksi kannustamme teitä ottamaan meihin yhteyttä ja kertomaan tarpeistanne. Rakennamme mielellämme workshopin, joka vastaa juuri teidän työyhteisönne tarpeita ja toiveita.

Tavoitteenamme on auttaa teitä luomaan kestävämpi ja vahvempi tiimi, yhteisö tai yritys, sekä saavuttamaan haluamanne tulokset.

Rakennetaan siis yhdessä inspiroiva työpaja tai pidempikin kokonaisuus matkalle kohti parempaa itsetuntemusta ja menestystä!

Kysy lisää tai lähetä tarjouskysely polkucoaching@gmail.com

YouFirst - yksilöllistä tukea naisyrittäjille

Oletko kasvuhakuinen naisyrittäjä? Haluatko rakentaa itsellesi ja yrityksellesi kestävän ja hyvää mieltä (ja tulosta!) tuottavan yrityksen? Haluaisitko itsellesi luottopakin, jonka kanssa voisit luottamuksellisesti ja ratkaisukeskeisesti pohtia elämää, uraa, toiveita, haasteita ja yrittäjyyttä?

Lue lisää uudesta YouFirst -valmennuksesta TÄÄLTÄ.

Risteyksessä Valmennus - intuitiivinen uravalmennus naisille

Etsimme mukaamme intuitiiviseen Risteyksessä Valmennukseen muutosvalmiita naisia, jotka haluavat löytää omannäköisen urapolun, väsymättä.
 
Tulen henkilökohtaisesti auttamaan heitä 8 viikon aikana tunnistamaan haitallisia ajatusmalleja, jotka vievät POISPÄIN unelmista, muutoksista ja tavoitteista.
 
Autan heitä myös tunnistamaan jokaisen omat uniikit vahvuudet, talentit ja ominaisuudet. Kun timantit on kaivettu esille, ne on myös helppo ja MUKAVA integroida työhön, yrittäjyyteen tai opiskeluun.
 
Tarjoan rajatulle määrälle naisia mahdollisuuden lähteä mukaan lämminhenkiseen ja oivalluttavaan valmennukseen…
 
 …ilman suorittamista ja pusertamista
 …ilman tylsiä ja yksinäisiä onlinekursseja
 
ja ilman, että sinun tarvitsee tehdä koko prosessi YKSIN. 
 
Tämä on todennäköisesti syvällisin ja mieltä avaavin 8 viikkoa, mitä he ovat koskaan kokeneet. Erään Risteyksessä Valmennuksen asiakkaan sanoin: Tuntuisi lähes rikolliselta olla lähtemättä raivaamaan uutta tietä tämän valmennuksen jälkeen.”
 
Haluaisitko lähteä mukaan porukkaan?
 

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ

Ryhmävalmennukset ja työpajat- temperamentit tutuiksi työelämässä

Temperamentit Tutuksi Työyhteisössä - valmennus

Kehitä vuorovaikutustaitoja työyhteisössä – Tutustu Temperamentit Tutuksi Työyhteisössä (TTT-valmennus) -työpajaan

Temperamentit Tutuksi Työyhteisössä (TTT-valmennus) on suosittu ja tehokas puolenpäivän valmennuskokonaisuus, joka keskittyy työyhteisöjen sisäisten vuorovaikutustaitojen kehittämiseen sekä yksilön oman tunneviestintätyylin ymmärtämiseen.

Tämä valmiiksi räätälöity työpaja tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden kehittää itsetuntemusta ja kommunikointitaitoja. Työyhteisöt ja tiimit koostuvat monenlaisista persoonista, ja TTT-valmennuksen avulla voit tutkia omaa ja muiden käyttäytymistä syvällisemmin.

Miksi reagoit tietyissä tilanteissa tietyllä tavalla? Miten on mahdollista, että toinen henkilö ajattelee asiasta täysin eri tavoin? Miten voit kehittää yhteistyötä erilaisten persoonallisuuksien välillä? Näitä kysymyksiä käsitellään inspiroivassa ja ajatuksia herättävässä TTT-valmennuksessa.

Työpaja soveltuu erinomaisesti niin pienille kuin suuremmillekin tiimeille (2-15 hlöä, suuremmat ryhmät toteutetaan erillisinä päivinä). Se on myös loistava lisä TYHY-päivän ohjelmaan, tarjoten innostavaa oppimista ja tiimihenkeä vahvistavia kokemuksia.

TTT-valmennuksen hinta alkaen 990€ + alv 24%.

Ota yhteyttä Terhi Kontula, LCAF Certified Coach, puh. 044 994 4922 ja kysy tarjous juuri teidän työyhteisönne tarpeisiin terhi@polkucoaching.fi.

Investoi työyhteisönne kehitykseen ja vahvista vuorovaikutustaitoja TTT-valmennuksen avulla!

TAI VARAA 30MIN TEAM-KESKUSTELU VELOITUKSETTA

Äänimaljoja voidaan käyttää syvärentoutuksessa rauhoittavina taustasointuina

Palautumista ja stressinhallintaa - lahja työyhteisölle

Haluatko hengähtää hetken syvärentoutuksessa ja saada samalla uusia työkaluja stressin kesytykseen, unihaasteisiin tai omien voimavarojen tunnistamiseen?

Syvärentoutusvalmennuksessa tutustumme tietoisen rentoutumisen hyötyihin sekä teemmme harjoituksen, joka avaa omaa suhtautumista stressiin, ajanhallintaan ja omaan itseemme. Käytämme valmennuksessa suggestiivista rentoutumista, mielikuvaharjoittelua sekä positiivista psykologiaa, Coaching-tekniikoin toteutettuna.

SYVÄRENTOUTUMINEN sopii kaikille, jotka haluavat oppia lisää tietoisesta rentoutumisesta tai kokea rentoutumisen hyötyvaikutukset omassa elämässään. Harjoitukset lisäävät itsetuntemusta ja tukevat motivoitumista omiin tavoitteisiin. SUOSITTU JA TYKÄTTY KOKONAISUUS ESIM. TYHY-PÄIVÄN OHJELMAKSI TAI PIKKUJOULUIHIN! Pyydä tarjous polkucoaching@gmail.com

LUMOUDU LUONTOON & RENTOUDU Luontoyhteyspolku & Syvärentoutuminen

Yhdistä päivääsi syvärentoutuminen ja luonto – palaudu ja voimistu luonnollisesti

Päivään kuuluu 2 osiota, syvärentoutuminen ja luontoyhteyspolku.

Syvärentoutus laskee verenpainetta, selkeyttää ajatuksia, mielihyvähormonien eritys lisääntyy sekä luovuus ja ongelmanratkaisukyky paranee. Holistinen valmennusmuoto, jonka vaikutukset huomaat heti.

Luontoyhteyttä vahvistamalla, saat helpommin yhteyden itseesi, koet aidon läsnäolon tunteen ja opit kuinka voit hyödyntää kaikkia aistejasi rauhallisten harjoitusten avulla.

Pyydä tarjous omalle porukallesi tai tilaa pdf-esite polkucoaching@gmail.com

oma työpaja

Haluaisitko rakentaa juuri teidän tiimille tai ryhmälle sopivan työpajan tai valmennuspäivän?

Meillä on myös laaja yhteistyöverkosto, jota voimme hyödyntää isommissakin projekteissa. Olemme mm. toteuttaneet Coaching & luontoyhteyspäiviä, retriittejä palautumiseen yms.

 Autamme mielellämme kokoamaan päivän, joka sopii juuri teille! Oli se sitten haasteiden purkamista, hyvän mielen nostamista, rentoutumista tai oivalluksia itsestäsi ja kaverista – me toteutamme! Lähetä postia alla olevan lomakkeen kautta ole yhteydessä suoraan puh. 044 99 44 922 / Terhi tai polkucoaching@gmail.com

Asiakaskokemuksia

Valmennus jätti positiivisen jäljen mieleen ja jotenkin terveemmän suhtautumisen stressiin.
Palautumisvalmennus-asiakas
2022
Valmentajan tapa kertoa asioista oli miellyttävä. Hämmästyin, että aika ei tuntunut lainkaan pitkältä!
Workshop-asiakas
2021
Lähetä meille postia!
Lähetä viestisi Polulle - kysy lisää valmennuksista, pyydä tarjous tai lähde Polun yhteistyökumppaniksi!