AJANKOHTAISET UUTISET POLULTA

Uuden ajan uravalmennus naisille

Etsitkö uutta suuntaa urallasi? Onko työstäsi kadonnut luovuus, vapaus ja ilo? Tuntuuko, että aikasi valuu hukkaan?

Oletko jo pitkään kaivannut muutosta, mutta mikään ei tunnu tapahtuvan?

Me etsimme kevään 2024 Risteyksessä Valmennukseen pientä ryhmää muutosvalmiita naisia, jotka ovat valmiita aloittamaan matkansa kohti kokonaisvaltaisesti parempaa elämää. Tämä on intuitiivinen valmennusmuoto, joka keskittyy sinuun kokonaisuutena, ei pelkästään siihen, mitä sinulla on ansioluettelossasi.

Tiedätkö, että voit tehdä enemmän ja olla enemmän? KEVÄÄN 2024 RYHMÄÄN VAIN 1 PAIKKA AVOINNA – KYSY LISÄÄ SUORAAN TERHILTÄ puh. 044 99 44 922 / terhi@polkucoaching.fi

Starttaamme to 29.2.2024 klo 17.30-19.30 ryhmävalmennuksella.

Lue lisää Risteyksessä Valmennuksesta ja hae mukaan

Intuitiiviset iltavalmennukset jatkuvat koko kevään

Tervetuloa mukaan kevään innostaviin iltavalmennuksiin

Helmikuusta toukokuuhun asti sukellamme yhdessä eri teemoihin, jotka tukevat henkistä hyvinvointia ja kasvua. Ensimmäisenä tutkimme energiakehoa ja opimme vapauttamaan voimavarojamme. Matkamme jatkuu tunteiden parissa, selvittäen niiden roolia muutoksen tiellä. Kevään aikana syvennymme myös intuition ja alitajunnan voimaan, avaten oven omalle sisäiselle viisaudellemme. Luvassa on antoisia hetkiä oman itsetuntemuksen parissa ja mahdollisuus löytää uusia näkökulmia itseen ja elämään. Tervetuloa mukaan kasvun ja oivallusten kevääseen!

Ystävähinta 24€ (ovh 49€) vielä voimassa

LUE LISÄÄ JA VARAA OMA PAIKKASI

Haluatko yksilöllistä tukea matkallesi?

Avaamme YHDEN yksilövalmennuspaikan  – haluatko lähteä matkalle?

Etsitkö uutta suuntaa elämässäsi, työssäsi tai kaipaatko kirkastusta omiin ajatuksiin? Avaamme yhden yksilövalmennuspaikan sitä tarvitsevalle. Tämä on tilaisuus löytää omannäköinen urasuunta, kirkastaa ajatuksiasi ja löytää voimavaroja omaan hyvinvointiisi. Lue lisää täältä.

Yrittäjästä ihmisten johtajaksi -valmennus starttaa 2024

Uusi valmennusohjelmamme auttaa sinua ottamaan ihmisten johtamisen luontevaksi osaksi yrittäjyyttä.

Lue lisää valmennuksesta TÄÄLTÄ.  VARAA OMA PAIKKASI PIENRYHMÄSSÄ. OTAMME MUKAAN MAX. 10 NAISYRITTÄJÄÄ.

Valmentajina toimivat Polku Coaching & Wend Oy

In House Coach - yrityksen luottopakki

Haluatko tarjota työntekijöille, esihenkilöille ja itsellesi matalankynnyksen ratkaisukeskeistä apua tavoitteiden saavuttamiseksi?

Sisäisen coachin käyttäminen tarjoaa henkilöstölle alhaisemman kynnyksen hyödyntää coachausta laajemmin ja intensiivisemmin erityisesti silloin, kun käsitellään esihenkilöiden ja asiantuntijoiden työhön liittyviä haasteita. Tämän lisäksi, sisäinen coach tuo mukanaan useita muita etuja organisaatiolle:

  • Helppokäyttöisyys ja saavutettavuus: Sisäisen coachin avulla henkilöstö voi hyödyntää coachausta helpommin ja useammin. Tämä alentaa kynnystä käyttää arvokasta työkalua työhaasteiden ratkaisemiseen, erityisesti esihenkilöiden ja asiantuntijoiden keskuudessa.
  • Nopeampi reagointi ja integraatio: Sisäinen coach pystyy reagoimaan nopeasti organisaation muutoksiin ja tarpeisiin. Hänellä on realistinen näkemys siitä, mitä organisaatio tarvitsee, ja voi tehokkaasti integroida coachauksen osaksi päivittäistä toimintaa. Tämä tukee jatkuvaa kehitystä ja auttaa organisaatiota pysymään ketteränä.
  • Kulttuurin vahvistaminen: Coaching toimii keinona integroida organisaation kulttuuriin ja arvoihin osaamisen kehittäminen. Se auttaa vahvistamaan organisaation yhteistä identiteettiä ja ohjaa henkilöstöä kohti yhteisiä tavoitteita, samalla selkeyttäen osaamisen kehittämistä suhteessa työtehtäviin ja päämääriin.
  • Osaamisen kohdentaminen: Sisäinen coach auttaa henkilöstöä hahmottamaan, mihin suuntaan heidän osaamistaan tulisi kehittää työn vaatimusten ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä selkeyttää yksilön polkua kehittyä ammatillisesti ja henkilökohtaisesti organisaatiossa sekä kasvattaa työmotivaatiota, hyvinvointia ja aloitteellisuutta.
    Kysy lisää In House Coach  -mahdollisuudesta terhi@polkucoahing.fi

Työhyvinvointia & palautumista

Millainen päivä oikeasti luo hyvää mieltä ja yhteenkuuluvuutta?

Väsyttääkö? Jumittaako ajatus? Haluaisitko mennä luontoon, mutta jotenkin aikaa ei löydy? Haluatko oppia lisää itsestäsi ja stressinlieventämisen taidoista?

Lue lisää Polun suosituimmista TYHY-seteistä, valmiistä päiväohjelmista tai pyydä tarjous omalle porukallesi. Tarjoamme oivalluttavia ja rentoja päiviä ympäri Suomen.

Lue lisää täältä…

Äänimaljat rentoututtavat ja rauhoittavat

Rentoutusvalmennuksen yhteydessä voidaan käyttää taustamusiikkina äänimaljoja, luonnonääniä tai muuta rauhoittavaa musiikkia. Rentoutus voidaan myös toteuttaa hiljaisuudessa. Kuuntele videolta, miltä äänimaljat kuulostavat ja miten ne vaikuttavat sinun olotilaasi?

LAHJAKORTTI

Anna lahjaksi hyvinvointia

Osta lahjakortti valmennukseen ja anna läheisellesi tai itsellesi lahja jolla on merkitystä. Tilaa lahjakortti sähköpostitse polkucoaching@gmail.com. Kerro viestissä, mille summalle haluat ostaa kortin, saajan nimi ja viesti jonka haluat korttiin. Jos sinulla on alennuskoodi, kirjoita myös koodi sähköpostiin.Lahjakortti lähetetään pdf-muodossa tilaajan sähköpostiosoitteeseen yhdessä laskun kanssa. Lahjakortti on voimassa 6kk tilauksesta.