Uutiset & Polku-kirje

Polku Coaching 2022 retriitti

KESÄLLE 2022 UUSIA TUULIA…

Kesälle 2022 on suunnitteilla ihana kehon ja mielen retriitti Keski-Suomen alueella. Jos kiinnostuit, nopeimmin tiedot saat tilaamalla Polku-kirjeen alta.
POLKU-KIRJE

Polku-kirjeen tilaajana saat Coaching-vinkkejä, harjoituksia, alennuskoodeja valmennuksiin ja paljon hyödyllistä tietoa oman hyvinvointisi tueksi.

Liittymällä Polku-kirjeen tilaajaksi, saat postia noin kerran kuukaudessa.

Tilaa Polku-kirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Liittymällä, hyväksyt että lähetämme sinulle uutiskirjeen noin kerran kuukaudessa. Voit poistua listalta milloin tahansa klikkaamalla Poistu Listalta-linkkiä uutiskirjeen alareunasta.Valmennuksesta virtaa! -hanke Annu Shemeikka ja Polku Coaching. Maksuton valmennus Jyväskylässä - tutustu ja varaa oma paikkasi!

UUTTA! AVAIN-VALMENNUKSET JYVÄSKYLÄSSÄ

Polku Coaching, Tmi Annu Shemeikka, Jyväskylän kaupungin työllisyyspalvelut sekä Valmennuksesta virtaa! -hanke (ESR) ovat yhdessä rakentaneet kaksi uutta valmennuskokonaisuutta joihin haku on nyt auki! Molemmat valmennukset ovat täysin maksuttomia kohderyhmään kuuluville. Tutustu ja varaa oma paikkasi


Risteyksessä - coaching on vaihtoehtojen punnitsemista, ratkaisujen tekemistä ja omien vahvuuksien tunnistamista. Polku Life Coaching

RISTEYKSESSÄ-Coaching

Tehokas ja suosittu valmennuskokonaisuus (2 x 90min), jossa keskitytään vaihtoehtojen punnitsemiseen, ratkaisujen tekemiseen ja oman mindsetin tarkasteluun. Aihealueena voi olla työ/ura/opiskelu, yrittäjyys, ajanhallinnan haasteet tai oman itsensä löytäminen. Mukaan saat ratkaisukeskeiset työkalut jotka voit ottaa käyttöösi vaikka heti! 149€ sis. alv.


ANNA LAHJAKSI HYVINVOINTIA

Osta lahjakortti valmennukseen ja anna läheisellesi tai itsellesi lahja jolla on merkitystä. Tilaa lahjakortti sähköpostitse polkucoaching@gmail.com. Kerro viestissä, mille summalle haluat ostaa kortin, saajan nimi ja viesti jonka haluat korttiin. Jos sinulla on alennuskoodi, kirjoita myös koodi sähköpostiin.Lahjakortti lähetetään pdf-muodossa tilaajan sähköpostiosoitteeseen yhdessä laskun kanssa. Lahjakortti on voimassa 6kk tilauksesta.


KOTALAAVU-Coaching

Jyväskylästä noin 15km, hyvien kulkuyhteyksien varrella voidaan järjestää tunnelmallinen Kotalaavu-Coaching. Sopii kivasti yksilövalmennukseen sekä pienille ryhmille (max 3 henkilöä, otamme huomioon koronaohjeistukset). Täällä pääset luonnonkeskelle pohtimaan omaa elämätilannettasi, tavoitteita ja kirkastamaan ajatuksia. Kysy lisää soittamalla tai sähköpostitse.


TILAA ITSELLESI HYVINVOINTIA

Jos olet kiinnostunut Coaching-taidoista, kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja itsesi kehittämisestä, liity POLKU-kirjeen tilaajaksi!


Polku Coaching

Polku Life Coaching & Polku Yritysvalmennus – Apua elämän risteyskohdissa

Pidä yhteyttä

polkucoaching@gmail.com
044 994 4922

Seuraa meitä

Facebook
Instagram

y-2284190- 0 I Venture Partners Finland Oy I Polku Life Coaching
& Polku Yritysvalmennus