Uuden ajan intuitiivinen uravalmennus naisille - UUSI RYHMÄ starttaa syyskuussa 2024

Etsitkö uutta suuntaa urallasi? Onko työstäsi kadonnut luovuus, vapaus ja ilo? Tuntuuko, että aikasi valuu hukkaan?

Oletko jo pitkään kaivannut muutosta, mutta mikään ei tunnu tapahtuvan?

Haku syksyn 2024 ryhmään on auki! Tilaa Risteyksessä-esite laittamalla viestiä p.044 99 44922 / Terhi WhatsApp/txt

YrittäjänPolku -yksilövalmennus naisyrittäjille

Etsitkö luotettavaa kumppania yrittäjänpolullesi?

Tuntuuko yrittäminen joskus yksinäiseltä? Haluaisitko rinnallesi ammattilaisen, jonka kanssa voisit ideoida uutta, kertoa huolesi ja suunnitella tulevaa?

Haluaisitko oman luottopakin, joka auttaa sinua menestymään ja voimaan paremmin? Olen täällä juuri sinua varten ja tarjoan henkilökohtaista valmennusta, joka tukee sinua matkallasi kohti sellaista yrittäjyyttä, jota lähdit alunperin tavoittelemaan.

Valmennus sisältää mm.:

Ajanhallinta: Löydä tasapaino ja rauha arkeesi.

Tavoitteiden kirkastaminen ja toteuttaminen: Selkeytä unelmasi ja tee niistä totta.

Hyvinvoinnista huolehtiminen: Selkeytä omat rajat ja opi tunneälykkyyttä

Markkinoinnin kehittäminen: Kasvata rohkeutta tulla näkyväksi ja suunnittele sinulle sopiva some.

Mielentaitojen opettelu: Vahvista sisäistä voimaa, itsetuntemusta ja mielenrauhaa.

Itsensä johtaminen väsymättä: Johda itseäsi lempeästi ja tehokkaasti.

Ajatusten sparraus: Saat uusia näkökulmia ja inspiroivia ideoita, sekä mentorointia toimivien ideoiden käytäntöön viemisestä.

Kehityssuunnitelmien tekeminen yhdessä: Rakennetaan yhdessä polku kohti menestystä.

ETSIN NYT KAHTA innostunutta naisyrittäjää syksylle 2024 mukaan matkalle kohti parempaa yrittäjän arkea ja elämää. Oletko sinä yksi heistä?

Mitä Saat?

  • Henkilökohtaista, syvällistä ja inspiroivaa valmennusta sekä mentorointia, joka auttaa sinua juuri niissä asioissa, joiden kanssa painit juuri nyt yksin.

Kuinka Voit Hakea Valmennuspaikkaa?

Varaa 30 minuutin soittoaika tai Teams-tapaaminen veloituksetta ja ilman paineita, alla olevan painikkeen kautta. Katsotaan yhdessä, voisinko minä olla juuri se oikea sparrikaveri sinulle!

Terhi Kontula, Certified Coach & Mentor, BA Hons Business with Languages, EAT Yritysneuvoja

YouFirst - yksilöllinen kasvuvalmennus naisyrittäjille

Uusi pienryhmä- ja yksilövalmennussetti keskittyy kestävän yrittäjyyden kulmakiviin

Lue lisää valmennuksesta TÄÄLTÄ.  

Valmentajina toimivat Polku Coaching & Wend Oy

Haluatko yksilöllistä tukea urapolullesi?

OmaPolku 3 ja 6 ovat varattavissa

Etsitkö uutta suuntaa elämässäsi, työssäsi tai kaipaatko kirkastusta omiin ajatuksiin? Tämä on tilaisuus löytää omannäköinen urasuunta, kirkastaa ajatuksiasi ja löytää voimavaroja omaan hyvinvointiisi. Lue lisää täältä.

In House Coach - yrityksen luottopakki

Haluatko tarjota työntekijöille, esihenkilöille ja itsellesi matalankynnyksen ratkaisukeskeistä apua tavoitteiden saavuttamiseksi?

Sisäisen coachin käyttäminen tarjoaa henkilöstölle alhaisemman kynnyksen hyödyntää coachausta laajemmin ja intensiivisemmin erityisesti silloin, kun käsitellään esihenkilöiden ja asiantuntijoiden työhön liittyviä haasteita. Tämän lisäksi, sisäinen coach tuo mukanaan useita muita etuja organisaatiolle:

  • Helppokäyttöisyys ja saavutettavuus: Sisäisen coachin avulla henkilöstö voi hyödyntää coachausta helpommin ja useammin. Tämä alentaa kynnystä käyttää arvokasta työkalua työhaasteiden ratkaisemiseen, erityisesti esihenkilöiden ja asiantuntijoiden keskuudessa.
  • Nopeampi reagointi ja integraatio: Sisäinen coach pystyy reagoimaan nopeasti organisaation muutoksiin ja tarpeisiin. Hänellä on realistinen näkemys siitä, mitä organisaatio tarvitsee, ja voi tehokkaasti integroida coachauksen osaksi päivittäistä toimintaa. Tämä tukee jatkuvaa kehitystä ja auttaa organisaatiota pysymään ketteränä.
  • Kulttuurin vahvistaminen: Coaching toimii keinona integroida organisaation kulttuuriin ja arvoihin osaamisen kehittäminen. Se auttaa vahvistamaan organisaation yhteistä identiteettiä ja ohjaa henkilöstöä kohti yhteisiä tavoitteita, samalla selkeyttäen osaamisen kehittämistä suhteessa työtehtäviin ja päämääriin.
  • Osaamisen kohdentaminen: Sisäinen coach auttaa henkilöstöä hahmottamaan, mihin suuntaan heidän osaamistaan tulisi kehittää työn vaatimusten ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä selkeyttää yksilön polkua kehittyä ammatillisesti ja henkilökohtaisesti organisaatiossa sekä kasvattaa työmotivaatiota, hyvinvointia ja aloitteellisuutta.
    Kysy lisää In House Coach  -mahdollisuudesta terhi@polkucoahing.fi

Työhyvinvointia & palautumista

Millainen päivä oikeasti luo hyvää mieltä ja yhteenkuuluvuutta?

Väsyttääkö? Jumittaako ajatus? Haluaisitko mennä luontoon, mutta jotenkin aikaa ei löydy? Haluatko oppia lisää itsestäsi ja stressinlieventämisen taidoista?

Lue lisää Polun suosituimmista TYHY-seteistä, valmiistä päiväohjelmista tai pyydä tarjous omalle porukallesi. Tarjoamme oivalluttavia ja rentoja päiviä ympäri Suomen.

Lue lisää täältä…

Äänimaljat rentoututtavat ja rauhoittavat

Rentoutusvalmennuksen yhteydessä voidaan käyttää taustamusiikkina äänimaljoja, luonnonääniä tai muuta rauhoittavaa musiikkia. Rentoutus voidaan myös toteuttaa hiljaisuudessa. Kuuntele videolta, miltä äänimaljat kuulostavat ja miten ne vaikuttavat sinun olotilaasi?

LAHJAKORTTI

Anna lahjaksi hyvinvointia

Osta lahjakortti valmennukseen ja anna läheisellesi tai itsellesi lahja jolla on merkitystä. Tilaa lahjakortti sähköpostitse polkucoaching@gmail.com. Kerro viestissä, mille summalle haluat ostaa kortin, saajan nimi ja viesti jonka haluat korttiin. Jos sinulla on alennuskoodi, kirjoita myös koodi sähköpostiin.Lahjakortti lähetetään pdf-muodossa tilaajan sähköpostiosoitteeseen yhdessä laskun kanssa. Lahjakortti on voimassa 6kk tilauksesta.