Tuoreimmat uutiset Polulta

Ryhmävalmennukset ja työpajat-voimavarajohtaminen

UUTTA 2023
Yrittäjästä ihmisten johtajaksi -valmennus starttaa syksyllä 2023

Uusi valmennusohjelmamme auttaa sinua ottamaan ihmisten johtamisen luontevaksi osaksi yrittäjyyttä.

Lue lisää valmennuksesta ja varaa paikkasi webinaariin 6.6.2023 klo 15. Esittelememme valmennuksen sisältöä ja pääset tutustumaan valmentajiin Tiinaan (Wend Oy) ja Terhiin (Polku Coahing) tai lue lisää valmennuskesta TÄÄLTÄ. EARLY BIRD -HINTA VOIMASSA 30.6.2023 SAAKKA – VARAA OMA PAIKKASI PIENRYHMÄSSÄ. OTAMME MUKAAN MAX. 10 YRITTÄJÄÄ.

Lue lisää ja varaa paikkasi ilmaiseen webinaariin täältä

Valmentajina toimivat Polku Coaching & Wend Oy

Risteyksessä-brändilähettilään haku on käynnissä

Risteyksessä Valmennus starttaa jälleen syyskuussa 2023. Etsimme brändilähettilästä mukaan matkalle, joka vie sinut tylsästä pakkopullatyöstä kohti omannäköistä urasuuntaa.

Oletko koskaan miettinyt, miten voisit käyttää omaa matkaasi inspiraationa muille?

Entä jos voisit jakaa tarinasi ja samalla auttaa muita löytämään uuden ammatillisen suunnan?

Lue lisää alta…

Haemme juuri sinua, joka haluat kirjoittaa julkisesti omasta matkastasi somessa ja mahdollisesti kirjoittaa blogia, antaa haastatteluja tai olla muuten aktiivinen brändilähettiläämme. Sinun ei tarvitse olla somevaikuttaja tai omata tuhansia seuraajia – tärkeintä on, että haluat tuoda oman matkasi esille ja olla osa Risteyksessä Valmennuksen inspiroivaa yhteisöä.

Sinä pääset osallistumaan syksyn 2023 Risteyksessä Valmennukseen veloituksetta ja saat käyttöösi ammatticoachin tuen, sekä kaikki valmennuksessa käytettävät työkalut.

Risteyksessä Valmennus on suunnattu juuri sinulle, joka haluat päästä irti puuduttavasta työstä ja löytää uuden merkityksellisen ammatillisen suunnan.

Haku brändilähettilääksi päättyy 15.6.2023 tai heti kun sopiva ehdokas on löytynyt. Haastattelemme jatkoon valitut ehdokkaat lyhyellä Teams-tapaamisella.

Jos haluat olla osa tätä inspiroivaa ja merkityksellistä matkaa, lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse ja kerro, miksi juuri sinä olisit sopiva brändilähettilääksemme.

polkucoaching@gmail.com otsikolla: RISTEYKSESSÄ BRÄNDILÄHETTILÄS

Tule mukaan Risteyksessä Valmennuksen tarinaan ja aloita oma matkasi kohti merkityksellisempää elämää ja uraa!

”Suosittelen Risteyksessä Valmennusta kaikille, jotka haluavat kehittää itseään henkilökohtaisesti tai ammatillisesti. Valmennuksensa on ollut inspiroivaa ja motivoivaa.”

”Risteyksessä Valmennuksen valmennukset ovat syvällisiä ja haastavia, mutta samalla ne ovat myös hauskoja ja rentouttavia. Olen oppinut paljon itsestäni ja saanut rohkeutta seurata unelmiani.”

Lue lisää huippuarviot keränneestä Risteyksessä Valmennuksesta täältä.

pssst… haku syksyn Risteyksessä Valmennuksen pienryhmään aukeaa 15.5.

Syksyn 2023 TYHY-päivät varataan nyt!

Jotain erilaista työhyvinvointipäivälle?

Väsyttääkö? Jumittaako ajatus? Haluaisitko mennä luontoon, mutta jotenkin aikaa ei löydy? Haluatko oppia lisää itsestäsi ja stressinlieventämisen taidoista?

Lue lisää Polun suosituimmista TYHY-seteistä tai pyydä tarjous omalle porukallesi. Tarjoamme oivalluttavia ja rentoja päiviä ympäri Suomen.

Lue lisää täältä…

Syksyn 2023 Premium Risteyksessä Valmennus

Hei sinä, joka tunnet olevasi jumissa puuduttavassa työssä ja kaipaat uutta suuntaa urallasi!

Haluan kertoa sinulle, että haku aukeaa pian huikean suosion saaneeseen Premium Risteyksessä Valmennukseen, joka jatkuu syksyllä 2023. Valmennus on suunnattu juuri sinulle, joka haluat löytää merkityksellisen ja motivoivan ammatillisen suunnan.

Premium Risteyksessä Valmennuksessa olemme saaneet upeita palautteita siitä, kuinka osallistujat ovat löytäneet uuden suunnan elämälleen ja saaneet valtavasti energiaa ja motivaatiota työelämään. Tämän vuoksi haluan tarjota mahdollisuuden sinullekin löytää oma polkusi.

Crossroads-metodin avulla opit kirkastamaan itsellesi, mitä oikeasti haluat työltäsi ja uraltasi. Valmennuksen aikana tulet tekemään urasuunnitelman, joka inspiroi ja motivoi sinua. Yhdessä otamme ensiaskeleet kohti omaa, uniikkia ammatillista tavoitettasi.

Haluatko sinäkin löytää merkityksellisen ja innostavan ammatillisen suunnan? Hae mukaan Premium Risteyksessä Valmennukseen ja anna itsellesi mahdollisuus elää unelmaasi. Lue lisää

Premium Risteyksessä Valmennus Polku Coaching

Äänimaljat rentoututtavat ja rauhoittavat

Rentoutusvalmennuksen yhteydessä voidaan käyttää taustamusiikkina äänimaljoja, luonnonääniä tai muuta rauhoittavaa musiikkia. Rentoutus voidaan myös toteuttaa hiljaisuudessa. Kuuntele videolta, miltä äänimaljat kuulostavat ja miten ne vaikuttavat sinun olotilaasi?

LAHJAKORTTI

Anna lahjaksi hyvinvointia

Osta lahjakortti valmennukseen ja anna läheisellesi tai itsellesi lahja jolla on merkitystä. Tilaa lahjakortti sähköpostitse polkucoaching@gmail.com. Kerro viestissä, mille summalle haluat ostaa kortin, saajan nimi ja viesti jonka haluat korttiin. Jos sinulla on alennuskoodi, kirjoita myös koodi sähköpostiin.Lahjakortti lähetetään pdf-muodossa tilaajan sähköpostiosoitteeseen yhdessä laskun kanssa. Lahjakortti on voimassa 6kk tilauksesta.