Risteyksessä Valmennus uudistuu

Hei sinä, joka tunnet olevasi jumissa puuduttavassa työssä ja etsit uutta suuntaa!

Haluamme tarjota jokaiselle uuden suunnan etsijälle sopivan palvelupaketin, jotta Sinä pääset eteenpäin kohti omannäköistä urapolkua. UUSI Risteyksessä Naisten Yhteisö ja LITE-valmennus starttaavat perjantaina 8.9.2023 klo 12. 

Haluatko saada matalankynnyksen tukea omalle muutospolullesi, tutustua holistiseen valmennukseen tai vain lähteä syventämään itsetuntemustasi naisille rakennetun yhteisön kautta? Tarjoamme syyskyyn ajan ILMAISEN 1KK jäsenyyden Risteyksessä Naisten Yhteisöön. Pääset mukaan simppelisti: lähetä sähköposti otsikolla RISTEYKSESSÄ YHTEISÖ, seuraa Polkua somessa ja kerro myös puhelinnumerosi. Lähetämme sinulle kutsulinkin yhteisöön paluupostissa. Voit myös lähettää yhteystietosi suoraan Instagramin tai Facen kautta.(LINKIT TILEILLE SIVUN ALAREUNASSA)

Tervetuloa mukaan inspiroivaan yhteisöön!

Tilaa Polku-kirje

Premium Risteyksessä Valmennus Polku Coaching

Pelot muutoksen tiellä -webinaari

Miksi muutos on niin hankalaa? Miksi en pääse eteenpäin, vaikka tiedän mitä pitäisi tehdä?

Tule mukaan ilmaiseen webinaariin/ryhmävalmennukseen ja löydä tiesi ulos jumituksesta.

Ilmoittaudu mukaan täältä.

Ryhmävalmennukset ja työpajat-voimavarajohtaminen

UUTTA 2023
Yrittäjästä ihmisten johtajaksi -valmennus starttaa

Uusi valmennusohjelmamme auttaa sinua ottamaan ihmisten johtamisen luontevaksi osaksi yrittäjyyttä.

Lue lisää valmennuksesta TÄÄLTÄ.  VARAA OMA PAIKKASI PIENRYHMÄSSÄ. OTAMME MUKAAN MAX. 10 YRITTÄJÄÄ.

Valmentajina toimivat Polku Coaching & Wend Oy

Syksyn 2023 TYHY-päivät varataan nyt!

Jotain erilaista työhyvinvointipäivälle?

Väsyttääkö? Jumittaako ajatus? Haluaisitko mennä luontoon, mutta jotenkin aikaa ei löydy? Haluatko oppia lisää itsestäsi ja stressinlieventämisen taidoista?

Lue lisää Polun suosituimmista TYHY-seteistä tai pyydä tarjous omalle porukallesi. Tarjoamme oivalluttavia ja rentoja päiviä ympäri Suomen.

Lue lisää täältä…

Äänimaljat rentoututtavat ja rauhoittavat

Rentoutusvalmennuksen yhteydessä voidaan käyttää taustamusiikkina äänimaljoja, luonnonääniä tai muuta rauhoittavaa musiikkia. Rentoutus voidaan myös toteuttaa hiljaisuudessa. Kuuntele videolta, miltä äänimaljat kuulostavat ja miten ne vaikuttavat sinun olotilaasi?

LAHJAKORTTI

Anna lahjaksi hyvinvointia

Osta lahjakortti valmennukseen ja anna läheisellesi tai itsellesi lahja jolla on merkitystä. Tilaa lahjakortti sähköpostitse polkucoaching@gmail.com. Kerro viestissä, mille summalle haluat ostaa kortin, saajan nimi ja viesti jonka haluat korttiin. Jos sinulla on alennuskoodi, kirjoita myös koodi sähköpostiin.Lahjakortti lähetetään pdf-muodossa tilaajan sähköpostiosoitteeseen yhdessä laskun kanssa. Lahjakortti on voimassa 6kk tilauksesta.