VARAA AIKA POLULLE

Voit varata seuraavat palvelut alla olevasta linkistä suoraan:

  • 30min ilmainen Kartoituskeskustelu ammatticoachin kanssa
  • 60min ilmainen Kartoituskeskustelu (yrittäjät & yritykset)
  • 90min Yksilövalmennukset (uudet asiakkaat OmaPolku 3 tai 6, sekä jatkovalmennukset esim. Risteyksessä Valmennukseen osallistujille)

Jos haluat ostaa itsellesi yksilövalmennuksen, voit suoraan varata 90min ajan kalenterista (linkki alla), laskutamme valmennuksen jälkeen. Kaikki henkilövalmennukset toteutetaan online-tapaamisina (Teams tai Google Meet). Voit myös soittaa tai lähettää viestiä (WhatsApp/tekstiviesti) meille puh. 044 99 44 922 /Terhi

Jos haluat osallistua RYHMÄvalmennuksen (Risteyksessä Valmennus, LITE, Intuitiivinen Iltavalmennus, muut), lähetä viesti terhi@polkucoaching.fi. Kerro viestissä, mihin ryhmävalmennukseen haluat osallistua, laskutustiedot ja puhelinnumerosi. Vahvistamme paikkasi 24h sisällä.

Puh/WhatsApp  044 99 44 922

terhi@polkucoaching.fi

Kohti omannäköistä urapolkua

Intuitiivinen RISTEYKSESSÄ VALMENNUS

Hae mukaan holistiseen ja intuitiiviseen Risteyksessä Valmennukseen ja löydä omannäköinen urapolkusi. Seuraava ryhmä starttaa elokuussa 2024.

Haluatko mukaan?

Hae mukaan täyttämällä alla oleva lomake tai varaa ilmainen valmennusesittely TÄÄLTÄ.

Risteyksessä Premium Valmennus
8 viikon holistinen ja intuitiivinen valmennus vie sinut itsetuntemuksen kautta kohti merkityksellistä työuraa. Suljemme haun heti kun ryhmä on täynnä. HAE MUKAAN TÄYTTÄMÄLLÄ alla oleva lomake TAI jos haluat keskustella valmennuksesta ja tilanteestasi valmentajan kanssa, varaa 30min aika.
Ryhmävalmennus etänä

Intuitiivinen iltavalmennus

Tarvitsetko apua elämän erilaisiin risteyskohtiin, kehomieliyhteyden vahvistamiseen, intuition aukaisemiseen, energian kasvattamiseen tai mielentaitojen kehittämiseen?

Tervetuloa avoimiin iltavalmennuksiimme!

Tulemme tapaamaan kerran kuussa, voit lähteä mukaan matalalla kynnyksellä.

Lue lisää TÄÄLTÄ tai varaa paikkasi suoraan alta.

Intuitiivinen Iltavalmennus
Lämpimästi tervetuloa mukaan intuitiiviseen iltavalmennukseen! Lähetämme seuraavan 24h antamaasi sähköpostiin laskun, sekä Teams-linkin, jonka kautta pääset mukaan valmennukseen.
Yksilöt

Life Coaching, oma polku 3 ja 6

Yksilövalmennuskerta sisältää aina alkukartoituksen, yksilövalmennuksen ja valmentajan kirjallisen yhteenvedon valmennuksesta ja asetetuista tavoitteista. Etävalmennusta varten varaa itsellesi hyvä ja rauhallinen tila, sekä kynä ja paperia muistiinpanoja varten. Yksilövalmennuskertoja suositellaan vähintään 3kpl noin 4-6 viikon väliajoin, jotta uudet toimintatavat jäävät pysyviksi. 

Valmennettava voi kuitenkin aina itse päättää haluaako jatkaa valmennuksia jatkossa.Kuuden valmennuskerran paketteja suositellaan etenkin suurten elämänmuutosten äärellä oleville henkilöille (esim. uranvaihdos, avioerotilanne, yritystoiminnan aloittaminen, muu suurempi muutosprosessi). Yhden valmennuskerran pituus on 1-1,5h. Maksu laskulla, osamaksumahdollisuus.

HINTA ALK. 450€ sis alv. OMA POLKU 3 sisältää:

– 12 VIIKON OMA POLKU 3 SISÄLTÄÄ 3 X 1,5h YKSILÖVALMENNUSKERTAA

– ONLINETUKI KOKO 12 VIIKON AJAN WHATSAPPIN KAUTTA

– POLKU-TYÖKIRJA, JOSSA TÄRKEIMMÄT MIELENTYÖKALUT NYT JA JATKOON

– MAHDOLLISUUS JATKAA YKSILÖVALMENNUKSIA ILMAN JONOTUSTA

Kysy lisää tai varaa ensimmäinen valmennus täältä.

terhi@polkucoaching.fi , puh. 044 99 44 922

Yritykset, yrittäjät & työyhteisöt

business coaching

BusinessPolku-valmennus työyhteisöille (työntekijät, tiimit, johto, esimiehet) voidaan toteuttaa joko etänä (Teams) tai lähivalmennuksena.

Yritykselle tehtävä valmennuskokonaisuus alkaa aina alkukartoituksella, jonka jälkeen pystytään kohdentamaan valmennuksen tavoite tarkasti.

Yritysvalmennuksia suositellaan 5-10kpl, noin 4-6 viikon väliajoin, jotta uudet toimintatavat saadaan pysyviksi. Suunnitellaan yhdessä juuri teidän tilanteeseen sopiva valmennuskokonaisuus. Lähetä yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta tai soita 044 994 4922.

Voit myös varata ilmaisen 30min sparrausajan etänä. Katsotaan yhdessä, voisiko coaching sopia juuri teidän tilanteeseen.

Hintoihin lisätään alv 24%. Osamaksumahdollisuus.

työyhteisöt
tYHY-PÄIVÄT, yrittäjävalmennukset & retriitit

Järjestämme myös päivävalmennuksia, TYHY-päiviä, retriittejä sekä avoimia valmennuskokonaisuuksia, joihin voit varata paikkasi etukäteen. Seuraa Polkua somessa ja tilaa uutiskirjeemme, jotta saat uusimmat uutiset ensimmäisten joukossa.

Voit myös pyytää tarjouksen omalle porukallesi, yritykselle, työyhteisölle tai tiimille alla olevan lomakkeen kautta tai varaa etätapaaminen.

TARJOUSPYYNTÖ/KYSELY

Pienryhmävalmennus pk-yrittäjille. Tutustu ja katso esittelyvideo täältä

työpajat

TYÖPAJAT YRITYKSILLE

Workshopit eli työpajat voidaan rakentaa joko ryhmän omia toiveita kuunnellen tai vaihtoehtoisesti suosituimpia aihealueita mukaillen (esim. stressinkesytys & syvärentoutuminen, tunteet, työhyvinvointi, ajanhallinta, motivaation löytäminen tai erilaiset persoonatyypit).

Pyydä tarjous alla olevan lomakkeen kautta, kysy lisää terhi@polkucoaching.fi tai soita 044 994 4922. Toteutus kätevästi etänä (Teams) tai ryhmän varaamissa tiloissa.Toteutamme ryhmävalmennuksia ympäri Suomen.

Hintoihin lisätään alv 24%.

Yksi suosituimmista työpajoistamme, jossa yhdistyy oivallukset omasta hyvinvoinnista sekä rentoutuminen. Toteutus kätevästi etänä (Teams) tai livenä max 60km Jyväskylästä (tilaajan järjestämissä tiloissa). Sopii mainiosti esim. TYHY-päivän ohjelmaksi. Kesto noin 3h. Ryhmän koko 4-20 hlöä.

Kysy tarjous polkucoaching@gmail.com

Temperamentit Tutuksi Työyhteisössä -työpaja (TTT-valmennus)

Tämä inspiroiva ja ajatuksia herättävä työpaja sopii isoille ja pienille tiimeille (2-15 hlöä, suuremmat ryhmät toteutetaan erillisinä päivinä). Workshop sopii mainiosti myös TYHY-päivän ohjelmanumeroksi.

Hinta lähtien TTT-VALMENNUS 990€ + alv 24%

Palautuminen
Rentoutusvalmennus

Rentoutusvalmennuksessa käytetään suggestiivista rentoutumista, mielikuvaharjoittelua ja positiivista psykologiaa vahvistamaan terveyttä, hyvinvointia, suorituskykyä ja yleistä elämänlaatua. Harjoitukset lisäävät itsetuntemusta, tukevat motivoitumista omiin tavoitteisiin ja selviytymistä erilaisissa elämän muutostilanteissa (elämäntapamuutokset, työelämän muutokset, perhetilanteiden muutokset yms.).

Sopii hyvin myös ryhmille, kysy tarjous alla olevan lomakkeen kautta.

Valmennuskertoja suositellaan 2-4 kpl noin 2-4 viikon välein, jotta uudet toimintatavat jäävät pysyviksi. Valmennettava voi kuitenkin aina itse päättää haluaako jatkaa valmennuksia jatkossa.

Suosituimmat teemat: stressinhallinta, univaikeudet, jännittäminen, kiputilat ja/tai urheiluun liittyvät osa-alueet, kuten tulosten parantaminen ja itseluottamuksen vahvistaminen. Toteutus etänä tai Jyväskylän toimipisteessämme.

VARAA 30MIN ONLINE-TAPAAMINEN KARTOITUSTA VARTEN

Lähetä meille postia!
Lähetä viestisi Polulle - kysy lisää valmennuksista, pyydä tarjous tai lähde Polun yhteistyökumppaniksi!

VARAUSEHDOT & LASKUTUS

Laskutus sähköpostitse tai suoralaskutuksen (yritykset, yhteisöt) kautta. Osamaksumahdollisuus ilman kuluja.

PERUUTUKSET henkilövalmennuksiin viimeistään 48h ennen valmennusta, yritys- ja ryhmävalmennuksiin sekä workshoppeihin 14vrk. Retriitit, Risteyksessä Valmennus ja Palautumisvalmennus, peruutus viimeistään 14vrk ennen aloituspäivämäärää. Myöhemmin peruutetusta varauksesta veloitamme 50% varauksen hinnasta. Varaamme oikeuden peruuttaa tai siirtää tapahtuma, retriitti tai vastaava, jos osallistujamäärä ei ole riittävä tai sairastumisen tms. vuoksi. Ilmoitamme peruutuksesta mahdollisimman pian ilmoittautuneille.

JOKAINEN RYHMÄVALMENNUKSEEN, WEBINAARIIN TMS. YHTEISESTI JÄRJESTETTÄVÄÄN TAPAHTUMAAN JOKAINEN OSALLISTUJA SITOUTUU VAITIOLOVELVOLLISUUTEEN. KAIKKI MITÄ RYHMÄN JA ERI ALUSTOJEN SISÄLLÄ/VÄLILLÄ JAETAAN ON LUOTTAMUKSELLISTA TIETOA.

KAIKKI MATERIAALIT OVAT VAIN ASIAKKAIDEN OMAAN YKSITYISEEN KÄYTTÖÖN TARKOITETTU. KUVAKAAPPAUKSET, TALLENTAMINEN TAI MUUNLAINEN MATERIAALIN JAKAMINEN ON KIELLETTY.

ETÄKARTOITUS

Kiinnostaako coaching mutta et ole varma onko siitä hyötyä juuri sinulle? Varaa etätapaaminen kanssamme. Käydään yhdessä läpi tilannettasi, jonka pohjalta voit tehdä valinnan jatkosta. Näin voidaan arvioida, onko tämä paras etenemistapa juuri sinulle.

HINNOITTELU

Henkilövalmennukset, Risteyksessä Valmennus & pakettihinnat voimassa toistaiseksi.
Ryhmät, workshopit ja yritysvalmennukset: hinta riippuu osallistujamäärästä ja valmennuksen pituudesta. Pyydä tarjous sähköpostitse polkucoaching@gmail.com.

Retriitit ja vastaavat: hinta per osallistuja sisältää alv 24%. Osallistujille suositellaan vapaa-ajan tapaturmavakuutusta. Jokainen osallistuja vastaa itsestään ja osallistuvat omalla harkinnallaan.

Kaikki keskustelut ja mahdolliset muistiinpanot ovat luottamuksellisia sekä GDPR’n mukaisia (Tietosuojaseloste).
Maksu laskutuksella jokaisen yksilö- ja yritysvalmennuskerran jälkeen sähköpostitse, poikkeuksena retriitit, Risteyksessä Valmennus ja Palautumisvalmennus tai muu vastaava tapahtuma, johon tarvitaan esim. tilavuokraus erikseen. Tällöin laskutus ennen tapahtuman alkua sähköpostitse tilaajan/osallistujan osoitteeseen tai suoramaksuna varauksen yhteydessä.

Laskuttajana toimii Venture Partners Finland Oy tai Sevifore Oy 2089545-4

Yksilövalmennushinnat sisältävät alv 24%.*

Yrityksille laskutus on mahdollista myös laskutusohjelman kautta. Mahdolliset matka- tai kulukorvaukset eivät sisälly hintaan vaan lisätään jälkikäteen laskulle. Myös muut tilavuokrat, tarjoilukulut tai muut kulut eivät sisälly perushintaan, vaan sovitaan tarvittaessa asiakkaan kanssa etukäteen erikseen.