Life Coaching - Ratkaisukeskeistä valmennusta, sinua kuunnellen

Kun uskallat pysähtyä hetkeksi ja tarkastella omaa tilannettasi uudesta näkökulmasta, voit löytää juuri sinulle sopivan suunnan. Life Coaching auttaa sinua löytämään oman polkusi ja kulkemaan sitä kohti luottavaisin mielin. Tärkeintä on löytää oma tapasi tehdä asiat ja löytää voimavaroja elämäsi eri osa-alueilta.

Tule mukaan tutkimaan omaa potentiaaliasi, kehittämään taitojasi ja rohkaistumaan uusiin haasteisiin. Life Coaching auttaa sinua löytämään sisäisen voimasi ja ohjaa sinua kohti tasapainoisempaa ja onnellisempaa elämää. Yksilövalmennus on juuri sinua varten, joka haluat kasvaa ja kehittyä omana itsenäsi. Ota askel kohti uutta suuntaa ja varaa aika 30min ilmaiseen alkukeskusteluun valmentajamme kanssa.

Yksilövalmennukset (Life Coaching) toteutetaan aina sinun toiveitasi ja tavoitteitasi kuunnellen.

HUOM! TÄLLÄ HETKELLÄ EMME VALITETTAVASTI OTA UUSIA YKSILÖVALMENNUSASIAKKAITA. Jos haluat liittyä odotuslistalle, lähetä viestiä polkucoaching@gmail.com

Oletko nainen, joka kaipaa muutosta elämäänsä? Haluatko löytää uusia tapoja edistää omaa hyvinvointiasi ja saavuttaa asettamasi tavoitteet? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Polku Coaching tarjoaa yksilövalmennuksia, joiden avulla voit löytää uuden suunnan ja saada tukea elämäsi eri osa-alueilla. Me kuuntelemme sinun tarpeitasi ja tavoitteitasi, jotta voimme tarjota juuri sinulle sopivan valmennusohjelman.

Valmennus voi käsitellä mitä tahansa aihetta, joka liittyy hyvinvointiisi ja elämäsi kehittämiseen. Oli kyseessä sitten terveys, parisuhde, työ/ura/opiskelu tai jokin muu elämänalue, me autamme sinua löytämään ratkaisuja ja keinoja edetä kohti tavoitteitasi.

Valmennusohjelman alussa teemme yhdessä kartoituksen, jossa tunnistamme tavoitteesi ja tarpeesi. Sen jälkeen aloitamme valmennuksen, jossa sinä olet aina keskiössä. Tarjoamme eripituisia valmennussettejä, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Olemme sitoutuneita auttamaan sinua matkallasi kohti parempaa elämää. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä meihin sähköpostitse ja varaa aika henkilökohtaiseen etätapaamiseen. Yhdessä löydämme sinulle parhaiten sopivan valmennusohjelman, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja elämään täyttä elämää.

LUE LISÄÄ UUDESTA RISTEYKSESSÄ VALMENNUKSESTA, JOHON KUULUU 3 X YKSILÖVALMENNUSTA

Olet ollut suunnattoman tärkeä kanssakulkija matkallani, olen löytänyt avullasi oman polkuni.

Sulle oli helppo puhua ja avautua vaikeistakin asioista. Kiitos tästä mahdollisuudesta

Polku Coaching-asiakas
Polku-kirjeessä saat uusimmat uutiset, tuoreimmat tarjoukset ja halutuimmat harkat!
Tilaa itsellesi hyvinvointia! Me emme myöskään tykkää spämmimeilistä, joten lähetämme Polku-kirjeen tilaajille vain muutaman kerran vuodessa.