Life Coaching - Ratkaisukeskeistä valmennusta, sinua kuunnellen

Kun uskallat pysähtyä hetkeksi ja tarkastella omaa tilannettasi uudesta näkökulmasta, voit löytää juuri sinulle sopivan suunnan. Life Coaching auttaa sinua löytämään oman polkusi ja kulkemaan sitä kohti luottavaisin mielin. Tärkeintä on löytää oma tapasi tehdä asiat ja löytää voimavaroja elämäsi eri osa-alueilta.

Tule mukaan tutkimaan omaa potentiaaliasi, kehittämään taitojasi ja rohkaistumaan uusiin haasteisiin. Life Coaching auttaa sinua löytämään sisäisen voimasi ja ohjaa sinua kohti tasapainoisempaa ja onnellisempaa elämää. Yksilövalmennus on juuri sinua varten, joka haluat kasvaa ja kehittyä omana itsenäsi. Ota askel kohti uutta suuntaa ja varaa aika 30min ilmaiseen alkukeskusteluun valmentajamme kanssa.

Yksilövalmennukset (Life Coaching) toteutetaan aina sinun toiveitasi ja tavoitteitasi kuunnellen.

Oletko nainen, joka kaipaa muutosta elämäänsä? Haluatko löytää uusia tapoja edistää omaa hyvinvointiasi ja saavuttaa asettamasi tavoitteet? 

Polku Coaching tarjoaa yksilövalmennuksia, joiden avulla voit löytää uuden suunnan ja saada tukea elämäsi eri osa-alueilla. Me kuuntelemme sinun tarpeitasi ja tavoitteitasi.

Valmennus voi käsitellä mitä tahansa aihetta, joka liittyy hyvinvointiisi ja elämäsi kehittämiseen. Oli kyseessä sitten terveys, parisuhde, työ/ura/opiskelu tai jokin muu elämänalue, me autamme sinua löytämään ratkaisuja ja keinoja edetä kohti tavoitteitasi.

Valmennusohjelman alussa teemme yhdessä kartoituksen, jossa tunnistamme tavoitteesi ja tarpeesi.

Sen jälkeen aloitamme yksilövalmennuksen, jossa sinä olet aina keskiössä.

Olemme sitoutuneita auttamaan sinua matkallasi kohti parempaa elämää. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä meihin sähköpostitse terhi@polkucoaching.fi tai varaa aika henkilökohtaiseen ja ilmaiseen 30min etätapaamiseen linkki alla). Katsotaan yhdessä, voisiko valmennus sopia juuri sinun elämäntilanteeseen TAI jos haluat vahvistaa oman paikkasi (min. 3 valmennuskertaa), varaa alla olevasta kalenterilinkistä suoraan 1,5h aika Terhille.

Yksi yksilövalmennuspaikka avautuu Terhille

Etsitkö uutta suuntaa? Haluatko tutustua itseesi syvemmin? Tarvitsetko ammattilaisen apua muutokseen?

Alkuvuodesta 2024 avautuu kauan odotettu yksilövalmennuspaikka Terhille. Jos kiinnostuit, soita puh. 044 99 449 22 tai varaa 30min aika kartoituskeskusteluun suoraan Terhille (alla). Lisää yksilövalmennuspaketista hintoineen löydät täältä.

Terhin tapaa valmentaa on kuvailtu lempeäksi, intuitiiviseksi ja ammattimaiseksi, huumoria unohtamatta.

Olet ollut suunnattoman tärkeä kanssakulkija matkallani, olen löytänyt avullasi oman polkuni.

Sulle oli helppo puhua ja avautua vaikeistakin asioista. Kiitos tästä mahdollisuudesta

Yksilövalmennusasiakas
Polku-kirjeessä saat uusimmat uutiset, tuoreimmat tarjoukset ja halutuimmat harkat!
Tilaa itsellesi hyvinvointia! Me emme myöskään tykkää spämmimeilistä, joten lähetämme Polku-kirjeen tilaajille vain muutaman kerran vuodessa.