Henkilökohtaista uravalmennusta, sinua kuunnellen

Kun uskallat pysähtyä hetkeksi ja tarkastella omaa tilannettasi uudesta näkökulmasta, voit löytää juuri sinulle sopivan suunnan. Yksilöllinen valmennus auttaa sinua löytämään oman polkusi ja kulkemaan sitä kohti luottavaisin mielin.

Tervetuloa tutustumaan OmaPolku3 ja OmaPolku6 yksilövalmennuksiin, sekä Yrittäjän Polkuun, jotka ovat suunniteltu erityisesti uramuutosta harkitseville, herkille ja intuitiivisille naisille, sekä yksinyrittäjille.

 Meidän tehtävämme on auttaa sinua löytämään oma polkusi, kohti unelmiesi ammatillista suuntaa. Henkilökohtainen valmennus auttaa sinua löytämään sisäisen voimasi ja ohjaa kohti tasapainoisempaa ja onnellisempaa elämää. Yksilövalmennus on juuri sinua varten, joka haluat kasvaa ja kehittyä omana itsenäsi. Ota askel kohti uutta suuntaa ja varaa aika 30min alkukeskusteluun veloituksetta.

Yksilövalmennuksen hyödyt

Yksilöllinen tuki: Saat henkilökohtaista tukea ja ohjausta kokeneelta omavalmentajaltasi, joka auttaa sinua hahmottamaan ja saavuttamaan ammatilliset tavoitteesi. Valmennuksemme sisältää myös intuitiivisia kehomieliharjoituksia, jotka auttavat sinua kuuntelemaan kehosi viestejä ja hyödyntämään alitajuntaasi tavoitteidesi saavuttamiseksi.
Itsetuntemuksen syventäminen: Ymmärrä paremmin omia vahvuuksiasi, intohimojasi ja arvojasi, mikä auttaa sinua löytämään ammatillisen suunnan, joka todella motivoi sinua. Intuitiiviset harjoitukset auttavat sinua tutustumaan syvemmin itseesi ja löytämään sisäisen viisauden lähteet.
Tavoitteiden selkiyttäminen: Selvitä, mitä oikeasti haluat tehdä elämälläsi ja mihin kohdistaa energiasi, voimavarasi ja aikasi – ja joista myös SAAT VASTINEEKSI  iloa, merkityksellisyyttä ja hyvää oloa.
Uramurroksen suunnittelu: Opit suunnittelemaan ja toteuttamaan onnistuneen uramurroksen askel askeleelta, välttäen yleisimmät sudenkuopat ja epävarmuuden tunteet. Valmennuksemme on erityisesti suunniteltu herkille ja muutosvalmiille naisille

OmaPolku -yksilövalmennukset

Kuvittele hetki, miten mahtavaa olisi herätä joka aamu innostuneena päivän työtehtävistäsi, tuntien syvää tyytyväisyyttä ja onnistumisen iloa siitä, että teet juuri sitä, mitä rakastat. Se on mahdollista, ja me olemme täällä auttamassa sinua saavuttamaan tuon unelman.

Mitä sinä haluaisit saavuttaa työelämässäsi? Haluatko vaihtaa alaa, edetä urallasi tai löytää täysin uuden suunnan? Onko mielessäsi kenties uuden oppiminen tai vanhan uudelleen rakentaminen? Haaveiletko salaa omasta yrityksestä? Oletko tietämättäsi moniosaaja? Tunnistatako omat vahvuutesi ja osaatko hyödyntää niitä aktiivisesti? 

Valmennuksemme avulla voit selkiyttää tavoitteesi, kirkastaa vahvuutesi ja luoda konkreettisen suunnitelman, joka sopii juuri sinulle.

OmaPolku 3 ja 6 yksilövalmennukset ovat suunniteltu erityisesti herkille ja muutosvalmiille naisille, jotka haluavat löytää oman polkunsa.

OmaPolku3 -valmennuksen hintaan sisältyy 3 x 90 minuutin yksilövalmennusta (etänä), online-tuki (WhatsApp) koko valmennuskauden ajan (n.10-12viikkoa) ja kaikki tarvittavat materiaalit omaan käyttöön. Tämä on investointi itseesi ja tulevaisuuteesi, joka voi avata oven aivan uusiin mahdollisuuksiin. VARAA 30MIN ALKUKARTOITUS VELOITUKSETTA JA ILMAN SITOUMUKSIA, katsotaan yhdessä, kuinka kannattaa edetä tai lähetä viesti/soita Terhi / puh. 044 9944 922.

Vaihtoehtoisesti voit myös valita OmaPolku6, johon sisältyy 6 yksilövalmennuskertaa 3 sijaan.

OmaPolku3: 450€ sis alv

OmaPolku6: 870€ sis alv

Osamaksumahdollisuus ilman kuluja.

YrittäjänPolku -yksilövalmennus naisyrittäjille

Etsitkö luotettavaa kumppania yrittäjänpolullesi?

Tuntuuko yrittäminen joskus yksinäiseltä? Haluaisitko rinnallesi ammattilaisen, jonka kanssa voisit ideoida uutta, kertoa huolesi ja suunnitella tulevaa?

Haluaisitko oman luottopakin, joka auttaa sinua menestymään ja voimaan paremmin? Olen täällä juuri sinua varten ja tarjoan henkilökohtaista valmennusta, joka tukee sinua matkallasi kohti sellaista yrittäjyyttä, jota lähdit alunperin tavoittelemaan.

Valmennus sisältää mm.:

Ajanhallinta: Löydä tasapaino ja rauha arkeesi.

Tavoitteiden kirkastaminen ja toteuttaminen: Selkeytä unelmasi ja tee niistä totta.

Hyvinvoinnista huolehtiminen: Selkeytä omat rajat ja opi tunneälykkyyttä

Markkinoinnin kehittäminen: Kasvata rohkeutta tulla näkyväksi ja suunnittele sinulle sopiva some.

Mielentaitojen opettelu: Vahvista sisäistä voimaa, itsetuntemusta ja mielenrauhaa.

Itsensä johtaminen väsymättä: Johda itseäsi lempeästi ja tehokkaasti.

Ajatusten sparraus: Saat uusia näkökulmia ja inspiroivia ideoita, sekä mentorointia toimivien ideoiden käytäntöön viemisestä.

Kehityssuunnitelmien tekeminen yhdessä: Rakennetaan yhdessä polku kohti menestystä.

ETSIN NYT KAHTA innostunutta naisyrittäjää syksylle 2024 mukaan matkalle kohti parempaa yrittäjän arkea ja elämää. Oletko sinä yksi heistä?

Mitä Saat?

  • Henkilökohtaista, syvällistä ja inspiroivaa valmennusta sekä mentorointia, joka auttaa sinua juuri niissä asioissa, joiden kanssa painit juuri nyt yksin.

Kuinka Voit Hakea Valmennuspaikkaa?

Varaa 30 minuutin soittoaika tai Teams-tapaaminen veloituksetta ja ilman paineita, alla olevan painikkeen kautta. Katsotaan yhdessä, voisinko minä olla juuri se oikea sparrikaveri sinulle!

Terhi Kontula, Certified Coach & Mentor, BA Hons Business with Languages, EAT Yritysneuvoja

VALMENTAJASI

Hei ja tervetuloa Polulle! Olen Terhi, sertifioitu ihmismielen valmentaja, joka on työskennellyt erilaisten yritysten, tiimien ja yrittäjien parissa yli 20 vuoden ajan. Olen intohimoisesti mukana auttamassa ihmisiä löytämään ja hyödyntämään sisäisiä vahvuuksiaan, ja erityisesti naisvalmentajana haluan auttaa uranaisia ja naisyrittäjiä löytämään ja hyödyntämään todellisen potentiaalinsa.

Valmentajana haluan auttaa sinua tunnistamaan ja löytämään menestystekijäsi. Haastan sinua lempeästi tunnistamaan elämässäsi ne asiat, joista voit ottaa vastuun ja joihin voit vaikuttaa, ja kannustan sinua kasvuun ja tarvittaviin muutoksiin. Minä uskon vahvasti siihen, että sinä olet oman elämäsi asiantuntija ja että sinulla on kaikki tarvittavat työkalut menestykseen.

Olen asunut ulkomailla yli 10 vuotta elämästäni, ja erilaiset ihmiset, kulttuurit ja elämäntavat ovat aina kiehtoneet minua. Olen valmis auttamaan sinua matkallasi ja olen sitoutunut auttamaan sinua tekemään ne muutokset, jotka ovat sinulle merkityksellisiä ja tärkeitä. Odotan innolla mahdollisuutta työskennellä kanssasi ja auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Tervetuloa Polulle kanssani!

Terhi Kontula

BA Hons Business with Languages, Certified Coach LCAF, Mentaalivalmentaja SHL

Olet ollut suunnattoman tärkeä kanssakulkija matkallani, olen löytänyt avullasi oman polkuni.

Sulle oli helppo puhua ja avautua vaikeistakin asioista. Kiitos tästä mahdollisuudesta

Yksilövalmennusasiakas
Polku-kirjeessä saat uusimmat uutiset, tuoreimmat tarjoukset ja halutuimmat harkat!
Tilaa itsellesi hyvinvointia! Me emme myöskään tykkää spämmimeilistä, joten lähetämme Polku-kirjeen tilaajille vain muutaman kerran vuodessa.