Polku Coaching

Polku Coaching on ainutlaatuinen valmennusyritys, joka auttaa selkiyttämään tavoitteet ja kuinka niihin päästään. Tunnistamme asiakkaiden menestystekijät ja ohjaamme heitä hyödyntämään omia vahvuuksiaan – niin henkilökohtaisessa elämässä kuin yritystoiminnassa.

Polulla keskiössä on aina IHMINEN.

Opimme jatkuvasti myös itse ja uskomme kasvun polkuun. Yhteistyökumppaneinamme on yrityksiä ja ammattilaisia, jotka jakavat samat arvot kanssamme; kasvun asenne, holistinen ihmiskäsitys, luotettavuus, asiantuntijuus sekä työnilo.

Olen työskennellyt yritysten ja yrittäjien parissa jo yli 20 vuotta. Erityisen lähellä sydäntäni ovat yritysten ja ihmisten sisäisten vahvuuksien löytäminen, kasvattaminen ja hyödyntäminen. Autan naisia ja naisyrittäjiä löytämään menestystekijänsä, sekä hyödyntämään todellisen potentiaalinsa. Valmentajana haluan sinun tunnistavan
voimavarasi ja saavuttavan ne tavoitteet, jotka ovat sinulle merkityksellisiä.

Minua on valmentajana kuvattu sanoilla lempeä, jämäkkä, myötätuntoinen, asiantunteva, innostava, intuitiivinen, selkeä, ratkaisukeskeinen, herkkä.

Terhi Kontula

Head Coach, LCAF Certified Coach, SCY Coach

Haluaisitko tehdä yhteistyötä kanssamme?

Vuosien varrella olemme huomenneet, että yhteistyössä on voimaa! Polulla onkin jo monta mahtavaa matkatoveria – mutta etsimme aktiivisesti lisää uusia kumppaneita. Olemme erityisen kiinnostuneita aloittamaan vastavuoroisen yhteistyön pk-yritysten kanssa.

Mitäs jos kasvaisimme yhdessä?

Uskomme, että yhdistämällä pienten toimijoiden voimat, vahvuudet ja osaamisen, voidaan saada aikaan kestäviä ja onnistuneita lopputuloksia.

Suunnittelemme yhteistyösopimukset aina henkilö/yritys kohtaisesti ja sovimme yhdessä, kuinka ja millaista yhteistyötä aloitamme toteuttamaan. Tarkoituksena on löytää yhteistyökumppaneita, jotka ovat valmiita joustavasti ja innovatiivisesti keksimään yhteisiä projekteja ja toimintamalleja, jotka hyödyttävät molempia osapuolia.

Etsimme erityisesti seuraavien toimialojen kumppaneita

Brändäys/markkinointi, valokuvaus, IT-ala (kotisivut, applikaatiot), valmennus- ja terapiapalvelut sekä muut hyvinvointia edistävät palvelut.

Mitä yhteistyö edellyttää?

Mitä palveluja me tarjoamme
Lähetä meille sähköpostia ja kerro...

Yhteistyössä kanssamme

Lähetä meille postia!
Lähetä viestisi Polulle - kysy lisää valmennuksista, pyydä tarjous tai lähde Polun yhteistyökumppaniksi!