Palautuminen ja stressinhallinta

Polku Life Coaching - Mental Training eli rentoutusvalmennus. Portti kohti syvempää itsetuntemusta, mielenhallintaa ja rentoutumista

Mental Training eli rentoutusvalmennus

Portti kohti syvempää itsetuntemusta, mielenhallintaa ja rentoutumista

Tietoinen rentoutuminen avuksi elämän eri osa-alueilla

Koetko arjen haasteet vahvana elämässäsi? Kärsitkö univaikeuksista? Kuormitutko liikaa työasioista tai yrittäjyydestä? Kaipaatko stressinhallintaan työkaluja? Syvärentoutusvalmennukseen kuuluu Coaching-dialogiin perustuva alkukartoitus jossa käymme läpi juuri sinun tilanteesi, mihin toivoisit saavasi muutosta ja apua sekä ohjattu syvärentoutus. Lopuksi vielä lempeä palautuminen nykyhetkeen ja oivallusten ja ajatusten jakaminen. Rentoutusvalmennus on Suomen Hypnoosiliitto Ry:n ja Suomen Mentaalivalmentajien liitto Ry:n hyväksymä valmennuskokonaisuus. Valmennukset sujuvasti etänä sekä Jyväskylän toimipisteellämme.

SYVÄRENTOUTUMINEN

Anna lahjaksi hyvää mieltä ja rentoutta, työkaluja stressinhallintaan ja itsetuntemukseen. Varaa Syvärentoutus omalle porukallesi, tiimille tai työyhteisölle, toteutus Keski-Suomen alueella lähivalmennuksena, mutta onnistuu hienosti myös etänä! Kesto n.90min. Hinta alk. 199€. Kysy lisää tai varaa omasi polkucoaching@gmail.com/ 044 99 44 922.

Palautumisvalmennus JYVÄSKYLÄ KEVÄT 2022

Suosittu Palautumisvalmennus jatkuu Jyväskylässä (Jyväskylän kansalaisopisto). Varaa paikkasi Jyväskylän kansalaisopiston sivuilta 8.12.2021 klo 16.00 alkaen.

RYHMÄ TÄYNNÄ Höllennä hetkeksi – syvärentoutus Coaching-tekniikoin kevät 2022

Pienryhmärentoutukset alkavat keväällä Jyväskylän JYVÄLÄSSÄ! Ilmoittaudu mukaan 8.12.2021 klo 10.00 alkaen. Lue lisää ja tutustu myös ryhmänvetäjään täältä.Polku Coaching - unihaasteet, stressi, jännitys ja kiputilat? Apua rentoutumisen kautta. Lue lisää
UNIVAIKEUKSIA, STRESSIÄ, JÄNNITYSTÄ TAI KIPUTILOJA?

Mental Training eli rentoutusvalmennus on lempeä mutta tehokas tapa tietoisesti ohjata itsensä oivallusten ja rentoutumisen tilaan. Aivot tarvitsevat tietyn vireystason jotta ns. Flow-tila syntyy. Valmennuskokonaisuus sisältää 1) alkukartoituksen, 2) keho- ja suggestiorentoutuksen joka toteutetaan mielikuvaharjoitusten ja erilaisten vahvistavien ja myönteisten suggestioiden avulla sekä 3) ajatusten ja oivallusten purku. Rentoutuneena ongelmanratkaisukyky paranee, ajatukset selkiytyvät,
vuorovaikutustaidot kehittyvät ja kärsivällisyys sekä läsnäolokyky lisääntyvät. Säännöllisesti ja tietoisesti rentoutuessa opit ymmärtämään mielen voiman. Rentotusvalmennuksessa opit taitoja, joita voit itse harjoitella arjessasi. Halutessasi, valmentaja voi tehdä juuri sinun tarpeeseen sopivan rentoutusäänitteen, jota voit kuunnella omassa tahdissasi. Kysy lisää soittamalla. RENTOUTUSVALMENNUKSIA SUOSITELLAAN TEHTÄVÄKSI 2-5 KERTAA, NOIN 2-4 VIIKON VÄLIAJOIN.

Nyt tein tekemäsi rentoutusäänitteen työpäivän päätteeksi ja vaivuin jonkinlaiseen horrokseen. Ennen kaikkea rauhoitti mieltä tällä kertaa, mutta luulen, että tällä saa todella vaikutettua myös voimaantumiseen. Kiitos.”

— yksilövalmennus voimavarat


Rentoutusvalmennuksen hyödyt

  • Autonominen ja ääreishermosto rauhoittuvat
  • Ääreisverenkierto paranee ja verisuonet laajenevat
  • Kudokset saavat paremmin ravinteita ja happea
  • Verenpaine ja sydämen lyöntitiheys laskevat
  • Stressihormonien kuten kortisolin eritys vähenee
  • Mielihyvähormonien kuten beetaendorfiinin ja oksitosiinin eritys lisääntyy
  • Vastustuskyky paranee.

http://www.mieli.fi

Polku Coaching - kuka hyötyy rentoutumisesta?

Kenelle

Kaikille, jotka haluavat joko oppia lisää tietoisesta rentoutumisesta tai kokea rentoutumisen hyötyvaikutukset omassa elämässään

Urheilijoille suorituksen parantamiseen, jännityksen purkuun ja mielenhallintaan

Kivuista kärsiville – kehon ja mielen rentoutuminen auttaa lihasjännitysten purkamisessa ja kiputilojen paranemisessa

Stressinhallinta, univaikeudet ja tunnetilojen käsittely; mielikuvaharjoitukset ja syvärentoutus osaksi arkea

Lue lisää suosituimmista Mental Training-paketeistamme Hinnasto-sivulta.

Polku Coaching - etävalmennukset rentoutumiseen saatavilla suoraan ajanvarauksesta.
Onko sinun vaikea nukahtaa?
Heräätkö keskellä yötä, etkä saa enää unen päästä kiinni?
Ahdistaako nukkumaanmeno?

Univalmennuksella apua univaikeuksiin. Tiesitkö, että univaikeudet voivat liittyä aikaan elämässäsi, jolloin olet kokenut stressiä, kuormitusta tai muuta psyykkistä tai fyysistä rasitusta. Tietoinen mielesi ymmärtää kyllä, että nyt on aika levätä ja että tuo stressaava aika on jo takanapäin. Alitajuinen mielesi voi kuitenkin vielä elää tuossa ylivirittyneessä tilassa, jolloin se ei voi rentoutua. Alitajuiseen mieleen voi kuitenkin vaikuttaa ja sitä voi ”ohjelmoida” uudelleen. Tiesitkö, että peräti 90% jokapäiväisistä päätöksistämme voi olla alitajuisia eli tiedostamattomia päätöksiä. Alitajunnan toimintaan, merkitykseen ja voimaan on siis hyvä kiinnittää huomiota, koska sen ymmärtämisellä ja hyödyntämisellä voidaan saada aikaan positiivisia muutoksia. Kysy lisää, varaa oma univalmennus tai ilmainen kartoitusaika täältä.


Haluatko tarjota rentoutusvalmennuksen ryhmälle, työyhteisölle tai kaveriporukalle? Pyydä tarjous alta.

Rentoutuminen hoitaa mieltä monella tapaa. Hiljentyminen ja rauhoittuminen auttavat havainnoimaan itseä ja kuulemaan omia tunteita ja ajatuksia. Portti kohti sisäistä maailmaa ja omaa itseä avautuu ja itsetuntemukselle tulee tilaa kehittyä.

Suomen mielenterveys ry

When you relax, you flow


Polku Coaching

Polku Life Coaching & Polku Yritysvalmennus – Apua elämän risteyskohdissa

Pidä yhteyttä

polkucoaching@gmail.com
044 994 4922

Seuraa meitä

Facebook
Instagram

y-2284190- 0 I Venture Partners Finland Oy I Polku Life Coaching
& Polku Yritysvalmennus