Asiakaspalautteita Polku-valmennuksista

MARJUT / RISTEYKSESSÄ VALMENNUS

Kuvitellaanpa tarina, joka voisi olla sinunkin tarinasi.

Lähdin liikkeelle tilanteesta, jossa olin haaveillut yrityksen perustamisesta jo vuosia. En tiennyt, olinko oikeasti valmis yrittäjäksi, ja palveluideakaan ei ollut vielä kirkas. Tuntui kuin olisin seisottanut kirjaimellisesti risteyksessä, mutta en tiennyt, mihin suuntaan lähteä.

Takanani kummitteli työuupumus, josta olin vielä toipumassa. Haaveeni tuntuivat kaukaisilta.

Kuitenkin eräänä päivänä päätin ottaa askeleen eteenpäin ja lähdin mukaan Risteyksessä Valmennukseen. Se osoittautui olevan käännekohta (työ)elämässäni. Valmennuksen aikana aloin löytää itsestäni aivan uusia vahvuuksia, vahvempaa yhteyttä omaan intuitiooni ja rohkeutta edetä pienin askelin.

Itseluottamukseni kasvoi päivä päivältä enemmän, ja lopulta huomasin, että olin perustanut oman yrityksen intuition ja intohimon ohjaamana.

Aloin muokata ja tuotteistaa ensimmäistä palveluani, ja tajusin, että olin matkalla kohti unelmani toteutumista.

Risteyksessä Valmennus oli huikea matka, joka opetti minulle, että rajani olivat vain kuviteltuja esteitä. Nyt voin sanoa, että olen elävä esimerkki siitä, että voit muuttaa elämäsi ja onnistua toteuttamaan unelmasi.

Tämä matka, tämä tarina, kertoo sinulle yhden tärkeän asian: Sinäkin voit onnistua tekemään mullistavan muutoksen elämässäsi. Tämä on myös muistutus siitä, että meillä kaikille on voimaa ja potentiaalia saavuttaa suuria asioita elämässämme, vaikka alussa epävarmuutta ja pelkoja saattaa ollakin. Älä anna niiden pysäyttää sinua.

Usko itseesi, luo yhteys omaan voimaasi, ota pieniä askeleita, ja anna intuition ohjata sinua. Unelmasi ovat saavutettavissa, ja tulevaisuutesi voi olla juuri sellainen kuin haluat sen olevan. Uskalla unelmoida ja uskalla ennen kaikkea TOIMIA – seuraava tarina voi olla sinun oma menestystarinasi.

Marjut

Premium Risteyksessä Valmennus

MAIJA / RISTEYKSESSÄ VALMENNUS

Törmäsin Risteyksessä-valmennuksen mainokseen Instagramissa ja se sai minut jostain syystä pysähtymään, vaikka en ollut aktiivisesti edes ajatellut minkäänlaisen valmennuksen aloittamista. Olin toki jo pitkään tutustunut erilaisiin olemassa oleviin valmennuksiin, mutta jostain syystä vasta tämä valmennus tuntui olevan juuri minua varten. Laitoin heti Terhille viestiä ja sovimme seuraavalle viikolla Teams-tapaamisen. Keskustelumme aikana minulle selkeytyi entistä voimakkaammin, että tämä valmennus on todellakin minulle. Terhin aito läsnäolo ja lämmin positiivinen energia loi tapaamisiin todella kotoisan olon ja jo heti ensimmäisestä keskustelusta lähtien minun oli todella helppoa puhua avoimesti ja mikä tärkeintä, olla täysin oma itseni.

Terhin kanssa yksilövalmennuksissa käymäni keskustelut saivat minut ymmärtämään, mitä oikeasti haluan työuraltani, mikä oikeasti on minulle merkityksellistä ja tärkeää. Oli uskomatonta, miten Terhi sai kaivettua nämä asiat minusta esiin käytännössä muutamilla hyvin yksinkertaisilla kysymyksillä.

Valmennuksen aloittaessani koin, ettei minulla ollut mitään käsitystä mitä haluan työuraltani, mutta jo ensimmäisen yksilövalmennuksen jälkeen ymmärsin, että olin itse asiassa tiennyt jo pitkään mitä haluan, en vain ollut uskaltanut sanoa sitä ääneen.

Itselleni valmennuksen tärkeimmät teemat koskivat omia arvoja, sekä uskomuksia, jotka valitettavasti sotivat omia arvojani vastaan. Valmennuksen myötä sain tehokkaita työkaluja, joilla työstää unelmieni tiellä olevia uskomuksia. Olen ottanut tässä asiassa valtavia harppauksia eteenpäin, vaikka edelleen työstettävää on paljon. Lähes neljäkymmentä vuotta sisääni iskostuneista uskomuksista ei niin vaan pääse eroon, mutta suunta on oikea, kiitos Terhin ja Risteyksessä-valmennuksen!

Ryhmävalmennuksissa vallitsi aivan uskomaton energia sekä sielujensisaruus, ja tämä yllätti minut todellakin positiivisesti. Myös muilta ryhmäläisiltä saama vertaistuki ja kannustus oli isossa roolissa valmennuksen aikana.

Poikkeuksellisen tästä valmennuksesta tekee myös se, että vaikka valmennus virallisesti päättyi niin yhteys Terhiin ja muihin ryhmäläisiin säilyi. Minun on jatkossa mahdollisuus osallistua niin kuukausittaisiin liveihin, kuin halutessani myös tulevien valmennusryhmien ryhmävalmennuksiin. Mielestäni tämä on todella tärkeää, sillä usein kun jäämme yksin asioiden kanssa, palaamme helposti vanhoihin tapoihimme.

Oli myös kiva saada Terhiltä viestiä kesälomien jälkeen, jossa hän kyseli kuulumisia. Terhistä todellakin aistii sen, että hän on aidosti kiinnostunut sinun kuulumistasi ja iloitsee onnistumisistasi aivan yhtä paljon kuin sinä itsekin.

Voin suositella Risteyksessä-valmennusta kaikille, jotka kokevat olevansa hukassa oman työuran suhteen. Valmennus ei auta sinua ainoastaan löytämään suunnan kohti omannäköistä ja merkityksellistä työuraa, vaan saat myös ison kasan tehokkaita työkaluja, jotka tukevat matkaasi sitä kohti.

Terhin tapa valmentaa on asiantunteva, mutta samalla todella ihmisläheinen. Hänellä on uskomaton kyky nähdä pintaa syvemmälle. Hän ei ainoastaan kuuntele sinua, vaan näkee aidon sisimpäsi kaikkia aisteja hyödyntäen.

Maija

Premium Risteyksessä Valmennus

Asiakkaamme kertovat

Lisää palautteita...

Kiitos. Tämä oli avaava kokemus itselleni. Onni että osuit kohdalleni. Kaikella on oma tarkoituksensa.
Life Coaching
Polku Coaching
Yllättävintä on se, että ne on ihan pieniä ja yksinkertaisia juttuja yleisesti ottaen, mutta itse ei vain ole tullut mieleen eikä ole nähnyt asiaa.
Life Coaching
Polku Coaching
Olet ollut suunnattoman tärkeä kanssakulkija matkallani, olen löytänyt avullasi oman polkuni.
Life & Business Coaching
Polku Coaching
Suuri kiitos antoisista valmennuksista, teet loistavaa duunia.
Yritysvalmennus
Polku Coaching
Business Coachaus kotoisasti omalta sohvalta (ja kylppärin lattialta!) Varasin itselleni ihanan hetken super ihanan ja taitavan Terhin kanssa. Se oli tärkeä hetki tähän päivään ja aikaan. Moni asia loksahti vain, että näinhän se menee ja vastauksetkin löytyi ihan itsestä! Mm. kotisivujen teko sai nyt uutta draivia päälle.
Life & Business Coaching
Polku Coaching
Nyt tein tekemäsi rentoutusäänitteen työpäivän päätteeksi ja vaivuin jonkinlaiseen horrokseen. Ennen kaikkea rauhoitti mieltä tällä kertaa, mutta luulen, että tällä saa todella vaikutettua myös voimaantumiseen.
Palautumisvalmennus
Polku Coaching
Valmennus oli oikein hyvä ja olet taitava siinä mitä teet, kiitos siitä! se herättelu sopivalla tavalla ajattelemaan asioita, mitä yksinään en ole tullut ajatelleeksikaan.
Life Coaching
Polku Coaching
Terhillä on asiantunteva, empaattinen ja rauhallinen tapa kohdata asiakas.
Life Coaching
Polku Coaching

Polku Coaching kokemuksia - "Tärkeä, oivaltava, pysäyttävä"