RISTEYKSESSÄ LITE -Valmennus

Online-valmennus oman polun etsijille

Haluamme tarjota jokaiselle uuden suunnan etsijälle sopivan palvelupaketin, jotta Sinä pääset eteenpäin kohti omannäköistä elämänpolkua. LITE-valmennus on itsenäisesti toteutettava online-valmennukokonaisuus.

Risteyksessä LITE -valmennuspaketti on tarkoitettu Sinulle, joka etsit oikeaa ja omannäköistä suuntaa elämässäsi ja kaipaat tukea ja työkaluja omalle polullesi.

Olet myös tervetullut mukaan Risteyksessä yhteisöön, josta löydät samassa tilanteessa olevia naisia. Vertaistuen voima on yksi parhaista voimavaroista omalla muutosmatkallasi. Pääset mukaan myös kuukausittaisiin LIVE-valmennuksiin, saat käyttöösi inspiroivat ammatticoachin vetämät valmennustallenteet ja oivalluttavan Process Book LITEn, jonka avulla pääset muuttamaan oman elämäsi suuntaa, Sinun arvojesi näköiseksi.

Kenelle Risteyksessä LITE-valmennus on rakennettu?

Koetko olevasi elämässäsi risteyskohdassa?

Jumittaako ajatus?

Tuntuko siltä, että käsijarru on koko ajan päällä, etkä pääse eteenpäin?

Haluaisitko rakentaa tulevaisuuden, joka tuntuu ja näyttää omalta?

 

Risteyksessä LITE-onlinevalmennus on rakennettu sinulle, joka etsit omaa suuntaa ja tarvitset apua...

 

  • suunnan kirkastamiseen
  • toiminnan aloittamiseen
  • muutoksen tekemiseen

ja haluat tehdä sen omassa tahdissa, omin ehdoin, itsenäisesti opiskellen ja valmennusalustan kautta.

 

Risteyksessä LITE-valmennus antaa sinulle konkreettiset työkalut omalle muutosmatkallesi, olitpa sitten etsimässä uutta ammatillista suuntaa tai muuta elämän muutosta. 

 

LITE-valmennus on käytettävissäsi 6kk ostohetkestä.

Hinta 490€ sis alv 24%

Mitä Risteyksessä LITE-valmennukseen sisältyy?

Inspiroivat
Valmennukset

Process Book LITE

Yhteisö & Valmennusalusta

LIVE-valmennukset

Risteyksessä LITE-valmennuspakettiin kuuluu 3kpl ammatticoachin rakentamaa valmennustallennetta, jotka voit katsoa sinulle sopivana ajankohtana. Näihin valmennuksiin on kerätty juuri ne teemat ja työkalut, jotka tarvitset oman matkasi aloittamiseen.

Valmennukset sisältävät kirjoitus- ja NLP-harkkoja, mindsetin avaamista, arvojen valintaa, tavoitteiden kirkastamista, mieltä avaavia harjoituksia ja ennen kaikkea toimintaan ohjaavaa lempeää sparrausta!

Saat ladattua käyttöösi työkirjan, josta löydät juuri oikeat Coaching-työkalut alkumatkallesi kohti muutosta.

Tähän työkirjaan on kattavasti koottu mielentyökaluja, joita voit soveltaa mihin tahansa elämän suuren tai pienen muutoksen aloittamiseen. 

Valmennustallenteet mukailevat Process Book LITEn harkkoja ja antavat sinulle välineet oman polkusi kirkastamiseen.

Pääset myös mukaan Risteyksessä Yhteisöön, jossa tapaat samanhenkisiä naisia, saat vertaistukea matkallesi ja voit halutessasi löytää myös uusia ystäviä. Voit jakaa täällä omaa matkaasi, jos niin haluat, kysyä kysymyksiä, kertoa vinkkejä tai vain tulla mukaan seuraamaan. Yhteisö on suljettu ulkopuolisilta.

Saat heti avaimet valmennusalustalle, josta kätevästi löydät Yhteisön, LITE-valmennustallenteet, työkirjan matkallesi sekä kutsut KK LIVE valmennuksiin - kaikki samasta paikasta!

Olet tervetullut mukaan myös suosittuihin KK LIVE-valmennuksiin, joissa käsittelemme tärkeitä muutosprosessiin kuuluvia vaiheita ja jaamme työkaluja, harkkoja ja keskusteluja suljetussa tapaamisessa. KK LIVEn ajankohta on jokaisen kuukauden viimeinen keskiviikko klo 17.30 alkaen. (Teams-linkin kautta)

Lisäksi tulemme tekemään LIVE-minivalmennuksia, asiantuntijoiden ja asiakkaiden haastatteluja, minisparrauksia, live-syvärentoutumisia, keho-mieliharkkoja yms.

Kuinka pääset mukaan?

Täytä sivun alaosassa oleva hakulomake. Vahvistamme paikkasi 24h sisällä ja avaamme sinulle pääsyn valmennusalustalle.

Hinta 490€ sis alv 24%

KEVÄÄN 2024 BONUSETU*:

SAAT ONLINE-VALMENNUKSEN LISÄKSI, YHDEN (1H) AMMATTICOACHING YKSILÖVALMENNUKSEN, SINULLE SOPIVANA AJANKOHTANA. Pääset keskustelemaan ja avaamaan oman mielen solmuja ratkaisukeskeisesti ja henkilökohtaisesti.

Voit nyt ostaa LITE Valmennuksen suoraan alla olevasta linkistä ja samalla varata 1h yksilövalmennuksen kalenterista. Jos haluat maksaa osissa, täytä sivun alalaidassa oleva hakulomake.

LISÄKSI, jos päätät lähteä mukaan Risteyksessä PREMIUM Valmennukseen ennen 6 kuukauden LITE-jäsenyytesi loppumista, vähennämme Premium hinnasta LITE-paketin hinnan.

*Etu voimassa toistaiseksi

Palautteita Risteyksessä Valmennuksesta

"Olen saanut uusia näkökulmia sekä menneeseen että tulevaan, sekä myös "ammattiminään". Salliva, arvostava, kannustava ja lämmin ilmapiiri."

"Erityisesti tykkään harjoituksista, valmentajan tyylistä ja ryhmästä."

 

"Minua yllätti, miten intensiivisesti pohdinnat ovat vieneet mukanaan ja miten paljon sain vielä uutta perspektiiviä itsetuntemukseen, vaikka olen työstänyt sitä jo paljon ennenkin."

"Yllätti positiivisesti, ettei tätä tarvitsekaan suorittaa eikä päätyä samantien superihmiseksi."

"Inspiroiva, syväluotaava, rohkaiseva."

"Avaava, innostava, syvällinen."

"Lempeä, asiallinen, selkeä."

USEIN KYSYTTYÄ

  • Saanko Kuukausi LIVEstä tallenteen?

KK-LIVEjä ei tallenneta, koska haluamme luoda turvallisen ja avoimen ilmapiirin kaikille valmennettaville, jotka haluavat kysyä, jakaa tarinaansa tai kokemuksiaan yhteisten valmennusten aikana. Haluamme myös tukea sinua matkallasi ja sitouttaa sinut tulemaan paikalle kerran kuussa. Näin hyödyt eniten omasta investoinnistasi. Muita LIVE-valmennuksia tallennetaan ajoittain, saat tiedon tallennuksesta aina kun uudesta LIVE-valmennuksesta ilmoitetaan suljetulla valmennusalustallamme.

  • Jos haluan vaihtaa valmennuspaketin LITEstä PREMIUMIIN, voinko tehdä sen?

Kyllä! Tällä hetkellä saat myös LITEn verran alennusta PREMIUM valmennuksesta, jos päätät lähteä mukaan ennen kuin jäsenyytesi LITE-valmennuksessa päättyy.

  • Voinko peruuttaa jäsenyyteni?

Jäsenyys on sitova 6 kuukauden ajaksi. Kokemuksemme mukaan, mikä tahansa suurempi elämänmuutos vie aikaa ja sen vuoksi haluamme tukea sinua sitoutumisessa omaan prosessiin. Tästä syystä jäsenyys on minimissään 6 kuukautta - jotta sinä saat rahalle ja panostuksellesi vastinetta ja pääset etenemään omalla polullasi. Sinulla on kuluttajasuojalain mukainen peruutusoikeus 14vrk ostopäätöksestäsi.

  • Voinko maksaa LITE-valmennuksen osissa?

Kyllä voit! Saat kuluttomasti ja ilman korkoa maksaa LITEn kahdessa osassa 4 viikon väliajoin.

  • Pitääkö LIVE valmennuksissa olla kamera päällä ja puhua?

Ei tarvitse. Voit aina osallistua omien voimavarojesi ja mieltymystesi mukaan. Saat jakaa tai olla jakamatta omaa matkaasi. Haluamme, että jokaisella on hyvä olla yhteisössämme eikä tarvitse jännittää valmennuksiin saapumista.

Hae mukaan Risteyksessä LITE-valmennukseen

Risteyksessä LITE-valmennus
Lämpimästi tervetuloa mukaan Risteyksessä LITE-valmennukseen sekä inspiroivaan naisten Yhteisöön! Voit hakea LITE-valmennukseen täyttämällä tietosi alle ja lähettämällä lomakkeen. Lähetämme sinulle paluupostissa (24h sisällä) laskun. Kun maksu näkyy tilillämme, pääset kirjautumaan LITE-valmennukseen. Lähetämme erillisen sähköpostin Yhteisöön liittymisestä, muista vaihtaa salasanasi heti ensimmäisellä kirjautumisella. Kerrothan alle, jos haluat maksaa valmennuksen kahdessa erässä, kuin myös mahdollisen alennuskoodisi. Tarkistathan myös sähköpostisi roskaposti-kansion, jos et ole saanut vahvistusta 24h sisällä. Upeaa, että päätit lähteä mukaan matkalle!
Suostun siihen, että Polku Coaching (Sevifore Oy) tallentaa ja käsittelee antamani tiedot laskutusta ja tarvittavaa yhteydenpitoa varten.

Polku Coaching I Sevifore Oy I y-2089545-4 I puh. 044 99 44 922 I terhi@polkucoaching.fi