YRITTÄJÄSTÄ IHMISTEN JOHTAJAKSI

Pienryhmävalmennus naisyrittäjille

Uusi valmennusohjelmamme auttaa sinua ottamaan ihmisten johtamisen luontevaksi osaksi yrittäjyyttä

Lipsahtaako johtaminen toisinaan mikromanageeraamiseksi?

Tuleeko välillä fiilis, että haluaisit vain työntää pään puskaan ja toivoa, että ongelmat häviäisi itsestään?

Haluaisitko katsoa isoa kuvaa, mutta aika valuukin tulipalojen sammuttamiseen?

Toivoisitko, että tiimissä olisi enemmän sitä kuuluisaa itseohjautuvuutta?

Et suinkaan ole yksin!

Olemme rakentaneet valmennuskokonaisuuden yrittäjille, joille ihmisten johtamisvastuu on tullut kuin kaupanpäällisinä yrityksen menestyksen myötä. Ja välillä se vastuu tuntuu raskaalta ja energiaa vievältä.

Kyky johtaa tehokkaasti lahjakkaiden yksilöiden ryhmää on yksi suurimmista taidoista, joita yrittäjällä voi olla.

Valmennuskokonaisuus tulee olemaan pienryhmämuotoinen, jossa vertaistuella on merkittävä rooli. Tarkastelemme asiaa itsensä johtamisen, itsetuntemuksen ja luontaisten vahvuuksien sekä kyvykkyyksien näkökulmasta. Johtamista puolestaan kehitetään valmentavaan suuntaan, joka on palkitsevaa sekä sinulle että tiimillesi.

Koetko ihmisten johtamisen haasteelliseksi?

Yrityksen elinkaaressa voi mennä useita vuosia siihen, että ihmisten johtamisvastuun voi siirtää kokonaan asiasta innostuneille esihenkilöille ja ylemmälle johtoportaalle. Yrittäjä itse on usein pitkän aikaa kasvot johtamiselle ja yrityskulttuurille.

 

Vastuu on suuri.

Yrittäjän on muuntauduttava suunnannäyttäjäksi, tiiminvetäjäksi ja/tai vieläpä kaiken lisäksi HR-henkilöksi. On sanomattakin selvää, että tällaisen paletin haltuun ottaminen on työlästä. Erityisesti siinä tilanteessa, kun oma intohimo on todennäköisesti yrityksen liiketoiminnan kehittämisessä.

Haluamme auttaa sinua laajentamaan omaa rooliasi ihmisten johtajaksi. Ja haluamme tehdä sen niin, että se tuntuu sinusta luontevalta. 

LUE LISÄÄ VALMENNUKSESTA TÄÄLTÄ...

Menestyvä bisnes tarvitsee johtajuutta, suunnan näyttämistä, motivointia ja innostamista. Ja jotta edellisiä voi tehdä, täytyy innostus ja rohkeus johtaa löytää ensin itsestä.

Tiina Riippi, ratkaisukeskeinen valmentaja, Wend Oy

Tiina Riippi

Omien vahvuuksien hyödyntäminen johtaa motivaation kasvamiseen, itseohjautuvuuteen ja tulosten paranemiseen, jotka taas näkyvät alhaisempina sairauspoissaoloina, tuottavuuden kasvuna ja työhyvinvoinnin lisääntymisenä.

Terhi Kontula, ratkaisukeskeinen valmentaja, Polku Coaching

Kiinnostuitko?

Varaa oma paikkasi valmennukseen lähettämällä yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta. Voit myös varata sinulle sopivan 30min keskusteluajan kanssamme kotisivuilta. Katsotaan yhdessä, voisiko juuri tämä valmennus sopia sinulle. PUHUMME TEEMASTA MYÖS INSTAGRAMIN PUOLELLA. INSTA-LIVELÄHETYSTEN TALLENTEET LÖYDÄT INSTAGRAMISTA TILEILTÄ @POLKUCOACHING JA @WEND_COACHING

YouFirst -yksilöllinen kasvuvalmennus naisyrittäjille

Ratkaisukeskeisinä valmentajina toimivat Terhi Kontula, Polku Coaching & Tiina Riippi Wend Oy

Tutustu valmentajiin ja lue lisää valmennuksesta

www.polkucoaching.fi

www.wend.fi