Yritykset, yrittäjät ja tiimit

Polku Life Coaching - työyhteisön valmennukset nyt myös etänä

Rohkeus. Motivaatio. Innostuminen. Sitoutuminen. Tavoitteet.

Ihmiset ovat jokaisen yrityksen tärkein voimavara

Business Coachingin eli yritysvalmennuksen avulla autamme sinua löytämään yrityksen sisäiset voimavarat ja valjastamaan ne tehokkaaseen käyttöön.


Oli mahtava huomata, kuinka erilaisista vahvuuksista muotoutui vahva ja tasapainoinen (tiimi)kokonaisuus, jossa yksikään ei nouse ylitse muiden, mutta jokainen saa loistaa juuri sellaisena kuin on.

Tiimi coaching-asiakas

HEI YRITTÄJÄ! TEHTÄISKÖ TULOKSIA YHDESSÄ?

Paluu arkeen. Uusi normaali. Motivaation puute. Koronan vaikutukset. Etä- vai lähityöskentely?
Tänä vuonna voi yrittäjän mielessä pyöriä yritystoiminnan lisäksi paljon muitakin asioita ja huolia. Muutoksen tuulet puhaltavat ja se tarkoittaa sitä että on aika uudistua, päivittää käytäntöjä, kuunnella mitä työyhteisöllä on sanottavana ja tehdä yhdessä toimintasuunnitelma, jolla käännetään haasteet positiiviseksi kehityksesi!


Yritysvalmennus tarjoaa työyhteisölle toimivat ja tehokkaat työkalut nyt ja jatkossa. Jokainen valmennus rakennetaan juuri teidän yrityksen tilanteeseen sopivaksi, kartoitustyökalua käyttäen. Keskiössä aina yrityksen tilanne ja tavoitteet.

Valmennuksen rakenne

01


Alkukartoitus

Valmennus aloitetaan alkukartoituksella, jonka jokainen valmennukseen osallistuja tekee itsenäisesti.

02


Tavoitteet

Alkukartoituksen pohjalta valitaan kehitystä kaipaavat osa-alueet, kirkastetaan tavoitteet ja kalenteroidaan valmennuspäivät (3-12kpl).

03


Valmennukset

Valmennukset toteutetaan joko livenä tai etänä, noin 4-6 viikon väliajoin. Kesto n.3-4h per valmennuspäivä.

04


Kasvu

Kehitystä seurataan alusta saakka. Seuraavan valmennuspäivän kokonaisuus rakentuu sitä mukaa, kun valmennuksissa edetään.

Kysy lisää!

Kysytyimmät teemat

 • Vuorovaikutustaitojen ja kommunikaation parantaminen työyhteisössä
 • Työroolit ja niiden merkitys kokonaiskuvassa
 • Yrityksen ja tiimiläisten tavoitteiden kirkastaminen
 • Avoimuus ja ratkaisukeskeisyys tutuksi
 • Rohkeus
 • Myynnin psykologiset peikot ja niiden taklaaminen; esiintyminen
 • Etätyön haasteet
 • Palautuminen, stressinhallinta, työhyvinvointi
 • Ajatusten selkeyttäminen, rutiinien luominen, itsetuntemus ja rajojen veto
 • Tunteet työyhteisössä
 • Yksinyrittäjän polku – sparrausta ajatuksiin ja tekoihin (katso alta lisää)
 • Tiimistä supertiimiksi; mitä tarvitaan supertiimin luomiseksi
Tiimi Coaching Polku Coaching

Polku Coaching - yritysvalmennus

Yritysvalmennus

Business Coachingin eli yritysvalmennuksen avulla voimme kehittää yhdessä haasteita aiheuttavia osa-alueita, kuten sisäistä viestintää, johtamiskulttuuria tai työilmapiiriä. Coachingin keinoin voidaan vaikuttaa suoraan työn mielekkyyteen, tehokkuuteen ja tuottavuuteen eli käytännössä asioihin, joilla on iso vaikutus yrityksen kannattavuuteen. Valmennus on myös oiva keino synnyttää uusia ideoita tai kokonaisia ratkaisuja idea- ja luovuuspajojen avulla.

Kaikki yritysvalmennukset alkavat alkukartoituksella, jonka jälkeen sovitaan yhdessä teille sopiva aika ja paikka valmennukselle. Yritysvalmennuksessa otataan huomioon yrityksen, yrittäjien, omistajien sekä työntekijöiden tavoitteet, haasteet ja voimavarat. PYYDÄ TARJOUS ALLA OLEVAN LOMAKKEEN KAUTTA.

Polku Coaching - Yrittäjän polku

Yrittäjän Polku

Oletko yrittäjänainen, kiinnostaako yrittäjyys tai alanvaihto? Mietityttääkö jaksaminen, ajanhallinta tai organisointi? Ahdistaako ajatus oman tuotteen tai palvelun myymisestä? Oletko koskaan miettinyt, mitä haluat yritykseltäsi tulevaisuudessa? Mitkä ovat tavoitteesi? Tai oletko kenties aloitteleva yrittäjä, tarvitsetko apua oman yritysidean kirkastamiseen? Tunnetko omat vahvuutesi? Tunnetko yrityskumppanisi vahvuudet ja osaatteko valjastaa nämä oikein?

Yrittäjän Polku-valmennus on räätälöity näitä kysymyksiä mukaillen mutta ennen kaikkea juuri sinun, yrityksesi tai suunnitteilla olevan yrityksen tilannetta kuunnellen. Toteutus etänä tai max. 100km Jyväskylästä, tilaajan varaamassa paikassa. 1-5 hlöä. Yksinyrittäjän tai yksinyrittäjyyttä harkitsevan valmennus varattavissa suoraan Ajanvaraukset-sivulta . 2-5 henkilön Yrittäjän Polku-valmennus varattavissa sähköpostitse polkucoaching@gmail.com. Lue lisää Blogistamme Teijan tarina (Yrittäjyys vai palkkatyö?)

Polku Life Coaching - workshopit työyhteisöille, TYKY-päivä

Workshopit työyhteisöille

Ei ihme että online-workshopit ovat suosittuja; omalta kotisohvalta tai työpaikan kahvitiloista on mukava heittäytyä valmennukselliseen hetkeen. Kesto 2-5h. Sopii niin yksilöille kuin ryhmille. Oivalluksia, hyvää mieltä, tuloksia & tiimityötä – parhaimmillaan!

Suosituimmat workshopit jotka ovat suunnattu nimenomaan yrittäjille ja yrityksille ovat Stressin kesytys & rentoutuminen- , Myynti & Markkinointi- tai Motivaatio hukassa?- Workshop, nämä voit varata heti. Jos taas haluat tilata workshopin joka on juuri teidän tilanteeseen rakennettu, ota yhteyttä. PYYDÄ TARJOUS ALLA OLEVAN LOMAKKEEN KAUTTA. Lue lisää yrityksille ja yrittäjille suunnatuista palveluistamme www.venturepartners.fi

Asiakkaiden kertomaa

TIIMI COACHING

Oli mahtava huomata, kuinka erilaisista vahvuuksista muotoutui vahva ja tasapainoinen (tiimi)kokonaisuus, jossa yksikään ei nouse ylitse muiden, mutta jokainen saa loistaa juuri sellaisena kuin on.

YKSINYRITTÄJÄ

Business Coachaus kotoisasti omalta sohvalta (ja kylppärin lattialta!)…Tärkeä hetki tähän päivään ja aikaan. Moni asia loksahti vain että näinhän se menee ja vastauksetkin löytyi ihan itsestä! Mm. kotisivujen teko sai nyt uutta draivia päälle!

Polku Coaching Terhi

Valmentajasi

Terhi Kontula, ratkaisukeskeinen valmentaja

Motto: You got this!

Vahvuudet: kuuntelutaito, uteliaisuus, luovuus, ryhmätyö

Temperamenttityyppi: viher-keltainen

Tavoite: löytää ratkaisuja jotka toimivat nyt ja tulevaisuudessa

Lähetä sähköpostia polkucoaching@gmail.com tai kurkkaa somen puolelta:


Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi tai pyydä tarjous

Erittäin miellyttävä ja hyödyllinen valmennus! Saimme oivalluksia ja ajatuksemme jäsentyivät hyvin. Valmennus oli vastavuoroista, kannustavaa ja kiinnostunutta. Valmentaja osasi kohdata meidät asiantuntevasti ja ammattitaitoisesti.


Polku Coaching

Polku Life Coaching & Polku Yritysvalmennus – Apua elämän risteyskohdissa

Pidä yhteyttä

polkucoaching@gmail.com
044 994 4922

Seuraa meitä

Facebook
Instagram

y-2284190- 0 I Venture Partners Finland Oy I Polku Life Coaching
& Polku Yritysvalmennus