Yhteistyössä on voimaa

Haluaisitko tehdä yhteistyötä kanssamme?

Vuosien varrella olemme huomenneet, että yhteistyössä on voimaa! Polulla onkin jo monta mahtavaa matkatoveria – mutta etsimme aktiivisesti lisää uusia kumppaneita. Olemme erityisen kiinnostuneita aloittamaan vastavuoroisen yhteistyön pk-yritysten kanssa.

Polku Coaching yhteistyössä on voimaa

Etsimme erityisesti seuraavien toimialojen yrityskumppaneita; brändi/markkinointi, valokuvaus, IT-ala (kotisivut, applikaatiot), valmennus- ja terapiapalvelut sekä muut hyvinvointia edistävät palvelut.


Mitä yhteistyö edellyttää?

Uskomme, että yhdistämällä pienten toimijoiden voimat, vahvuudet ja osaamisen, voidaan saada aikaan kestäviä ja onnistuneita lopputuloksia. Suunnittelemme yhteistyösopimukset aina henkilö/yritys kohtaisesti ja sovimme yhdessä, kuinka ja millaista yhteistyötä aloitamme toteuttamaan. Tarkoituksena on löytää yhteistyökumppaneita, jotka ovat valmiita joustavasti ja innovatiivisesti keksimään yhteisiä projekteja ja toimintamalleja, jotka hyödyttävät molempia osapuolia.

  • Polulta löydät valmennukset yksilöille, tiimeille ja työyhteisöille
  • Haemme erityisesti sellaisia toimijoita yhteistyöhön kanssamme, jotka ovat kiinnostuneita yritysvalmennuksista (yksinyrittäjät/pk-sektori) ja tiimivalmennuksista
  • Vahvuutemme ovat; työyhteisön- ja työilmapiirin parantaminen, motivaation kasvattaminen, vahvuuksien löytäminen, toimintasuunnitelman ja tavoitteiden kirkastaminen sekä tiimin toimivuuden optimointi. Lue lisää yritysvalmennuksesta täältä.
  • Kerro, mitä osaamista sinulla/teillä on?
  • Mihin toivoisit saavasi valmennusta?
  • Mitä toivoisit saavasi yhteistyöltä kanssamme?

Meiltä löytyy ammattilaisten toteuttamat valmennukset – mitä osaamista ja taitoja teillä on?

Jätä yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta ja kerro lisää itsestäsi tai yrityksestäsi sekä siitä, millaista yhteistyötä toivoisit tekeväsi Polun kanssa.

Yhteistyössä kanssamme

Tulevia uutuuksia sinulle

Polku Coaching haluaa tarjota vaihtelevia ja mielenkiintoisia valmennuksia nyt ja tulevaisuudessa. Asiakkaamme arvostavat, että kerromme tulevista tapahtumista, tarjouksista ja harkoista sähköpostitse. Lue lisää, kuinka sinäkin voit hyödyntää Polun palveluita!

Polku Coaching
Polku Coaching
Yksilö- ja yritysvalmennukset
Mental Training
Workshopit
Stressinhallinta & palautuminen

Blogistamme löydät syvempää tietoa valmennuksista


Polku Coaching

Polku Life Coaching & Polku Yritysvalmennus – Apua elämän risteyskohdissa

Pidä yhteyttä

polkucoaching@gmail.com
044 994 4922

Seuraa meitä

Facebook
Instagram

y-2284190- 0 I Venture Partners Finland Oy I Polku Life Coaching
& Polku Yritysvalmennus