Intuitiivinen
Iltavalmennus

Tervetuloa mukaan intuitiiviseen iltavalmennukseen,

keskiviikkona 28.2.2024 klo 17.30-19.30

 

Tämä ilta on omistettu energiakehon itsehoidolle, intuition herättelylle ja syvärentoutumiselle

Oletko intuitiivinen nainen, joka haluaa löytää syvempiä ratkaisuja elämäsi haasteisiin?

Tämä valmennus on suunniteltu juuri sinulle.

Keho ja mieli ovat tiiviisti yhteydessä toisiinsa, tämän ymmärtäminen voi avata uusia polkuja kohti tasapainoa ja hyvinvointia elämässäsi. Illan aikana opit puhdistamaan ja hoitamaan omia energiakeskuksiasi, sekä löytämään sisäiset voimavarasi.

Energiakehon hoitaminen voi tuoda apua, kun mieli ei yksin riitä ratkaisemaan kaikkea. Tekniikoiden avulla voit avata tukkeutuneita energiakanavia ja vapauttaa kehoon ja mieleen kertyneitä jännitteitä (hermoston tasapainottaminen). Tämä voi auttaa sinua tuntemaan olosi ja mielesi kevyemmäksi, selkeämmäksi ja energisemmäksi.

Mitä saat?

  • Energiakeskuksien puhdistaminen ja hoitaminen: Opit lempeitä ja yksinkertaisia harjoituksia, jotka auttavat puhdistamaan ja tasapainottamaan energiakeskuksiasi, mikä voi edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia ja sisäistä tasapainoa.
  • Intuition vahvistaminen: Harjoittelemalla intuition herättelyä voit oppia luottamaan enemmän sisäiseen viisauteesi ja käyttämään sitä päivittäisissä valinnoissasi.

  • Irti päästäminen ja vapautuminen: Teemme ohjatun syvärentoutuksen, jonka avulla voit päästä irti menneisyyden taakoista, löytää tien motivaatiosi lähteelle, sekä avata tilaa uusille mahdollisuuksille ja kasvulle.

Kokonaisvaltainen lähestymistapa

Tarjoilemme sinulle kehomielitekniikoita, jotka auttavat sinua luontevasti eteenpäin ja tukevat henkisessä kasvussasi. Intuitiiviset harjoitukset auttavat sinua kytkeytymään sisäiseen viisauteesi ja kuuntelemaan, mitä kehosi ja mielesi todella tarvitsevat.

Tule mukaan intuitiiviseen iltaan

Tämä ei ole vain valmennus, vaan elämys. Tule mukaan intuitiiviseen iltaan, jossa pääset tutustumaan uudenlaiseen tapaamme valmentaa ihmisiä KOKONAISVALTAISESTI, sekä oppimaan itsestäsi jotain uutta.

Voit tulla omana itsenäsi, aikaisempaa kokemusta et tarvitse. Syvärentoutus ei sovi yhteen päihteiden tai voimakkaiden psyykelääkkeiden kanssa, tai jos olet raskauden viimeisellä neljänneksellä.

Varaa online-valmennukseen mukaasi vettä, mukavat vaatteet ja rauhallinen tila, jossa on hieman tilaa liikkua ja mahdollisuus myös levätä syvärentoutuksen ajan.

Ilmoittaudu mukaan, paikkoja on vain rajoitetusti. Pidämme ryhmäkoot kaikissa valmennuksissamme aina pieninä, jotta aikaa riittää myös mahdollisiin kysymyksiin ja kommentteihin.

Päivämäärä: Keskiviikko 28.2.2024

Aika: klo 17.30-19.30

Hinta: TARJOUS 24€ (ovh. 49€)

Paikka: Online-valmennus, Teams (lähetämme linkin osallistujille 24h ennen valmennusta)

Illan valmentajana toimii

Terhi Kontula

Certified Coach, Mentor ja Palautumisvalmentaja

Palautteita edellisestä iltavalmennuksesta

"Kevyt ja raikkaampi olo!"

"Kiitos ja opin taas!"

"Kiitos, oli todella inspiroivaa, kehoa ja ajatuksia herättävää!"

"Olen saanut ihan valtavan monta takaraivossa jyskyttävää asiaa hoidettua ja tartuttua juttuihin, joita olen vitkutellut pitkään."

"Uudenlainen energian virtaus ja toiveikkuus kehossa."

 

Intuitiivinen Iltavalmennus
Lämpimästi tervetuloa mukaan intuitiiviseen iltavalmennukseen! Lähetämme seuraavan 24h antamaasi sähköpostiin laskun, sekä Teams-linkin, jonka kautta pääset mukaan valmennukseen.

Usein kysytyt kysymykset:

  1. Pitääkö iltavalmennuksessa osallistua ja keskustella?

    • Ei tarvitse. Voit uppoutua omaan prosessiisi niin kuin parhaaksi koet. Valmennuksemme tukee sekä aktiivista osallistumista että henkilökohtaista pohdintaa. Sinä päätät, mikä toimii juuri sinulle parhaiten
  2. Tallennetaanko valmennus?

    • Ei tallenneta. Haluamme tarjota jokaiselle osallistujalle turvallisen tilan ilmaista itseään ja jakaa ajatuksiaan avoimesti, jos niin haluaa. Tämä luo luottamuksellisen ympäristön, jossa voit tuntea olosi vapautuneeksi ilmaisemaan itseäsi ilman pelkoa tallennetuista keskusteluista.