Polku Coaching Hinnasto

Itsetuntemus. Motivaatio. Mindset. Rohkeus. = Coaching

Polku Coaching hinnasto

Ratkaise oman elämäsi palapeli.

Henkilöt (Life Coaching)

Valmennuskerta sisältää aina alkukartoituksen, yksilövalmennuksen ja valmentajan kirjallisen yhteenvedon valmennuksesta ja asetetuista tavoitteista. Etävalmennusta varten varaa itsellesi hyvä ja rauhallinen tila, sekä kynä ja paperia muistiinpanoja varten. Yksilövalmennuskertoja suositellaan vähintään 3kpl noin 4-6 viikon välein, jotta uudet toimintatavat jäävät pysyviksi. Valmennettava voi kuitenkin aina itse päättää haluaako jatkaa valmennuksia jatkossa. 6-12 valmennuskerran paketteja suositellaan etenkin suurten elämänmuutosten äärellä oleville henkilöille (esim. uranvaihdos, avioerotilanne, yritystoiminnan aloittaminen, muu suurempi muutosprosessi). Yhden valmennuskerran pituus on 1-1,5h. Tutustu yksilövalmennukseen ja suosituimpiin paketteihin täältä.

Nimi
OmaPolku 3
3 valmennuskertaa
255
OmaPolku 6
6 valmennuskertaa
510
OmaPolku 12
12 valmennuskertaa
1020
RISTEYKSESSÄ Coaching
2 valmennuskertaa
170
AMMATINVALINTA Coaching
1 valmennuskerta
99
Hintoihin sisältyy alv.24%. Osamaksumahdollisuus.

Yritykset, yrittäjät & työyhteisöt

BusinessPolku-valmennus työyhteisölle (työntekijät, tiimit, johto, esimiehet) voidaan toteuttaa joko etänä (Teams) tai lähivalmennuksena (koronatilannetta seuraten). Yritykselle tehtävä valmennuskokonaisuus alkaa aina alkukartoituksella jonka jälkeen pystytään kohdentamaan valmennuksen tavoite tarkasti. Yritysvalmennuksia suositellaan 5-10kpl, noin 4-6 viikon väliajoin, jotta uudet toimintatavat saadaan pysyviksi. Lähetä sähköpostia tai soita 044 994 4922 /Terhi. Suunnitellaan yhdessä juuri teidän tilanteeseen sopiva valmennuskokonaisuus.

YRITTÄJÄN-Polku (1 hlö/yksinyrittäjä) on varattavissa suoraan ajanvarauksen kautta.

Nimi
YRITTÄJÄN-Polku
3 valmennuskertaa
1hlö (yksinyrittäjä)
315
Hintoihin sisältyy alv.24%.

Workshopit

Workshopit voidaan rakentaa joko ryhmän omia toiveita kuunnellen tai vaihtoehtoisesti suosituimpia aihealueita mukaillen (esim. stressinkesytys & syvärentoutuminen, tunteet, työhyvinvointi, ajanhallinta, motivaation löytäminen tai erilaiset persoonatyypit). Pyydä tarjous alla olevan lomakkeen kautta, kysy lisää polkucoaching@gmail.com tai soita 044 994 4922. Toteutus kätevästi etänä (Teams) tai ryhmän varaamissa tiloissa. VARAUKSET VIESTILLÄ TAI SOITTAMALLA*

Suosituimmat workshopit
POLKU WORKSHOP
Stressinkesytys
2-10 henkilöä alk.
159
POLKU WORKSHOP
TunnistaTemperamenttisi
2-10 henkilöä alk.
159
Hintoihin sisältyy alv. 24%.

Rentoutusvalmennus

Rentoutusvalmennuksessa käytetään suggestiivista rentoutumista, mielikuvaharjoittelua ja positiivista psykologiaa vahvistamaan terveyttä, hyvinvointia, suorituskykyä ja yleistä elämänlaatua. Harjoitukset lisäävät itsetuntemusta, tukevat motivoitumista omiin tavoitteisiin ja selviytymistä erilaisissa elämän muutostilanteissa (elämäntapamuutokset, työelämän muutokset, perhetilanteiden muutokset yms.). Sopii hyvin myös ryhmille, kysy tarjous sähköpostitse. Valmennuskertoja suositellaan 2-4 kpl noin 2-4 viikon välein, jotta uudet toimintatavat jäävät pysyviksi. Valmennettava voi kuitenkin aina itse päättää haluaako jatkaa valmennuksia jatkossa. Suosituimmat teemat: stressinhallinta, univaikeudet, jännittäminen, kiputilat ja/tai urheiluun liittyvät osa-alueet, kuten tulosten parantaminen ja itseluottamuksen vahvistaminen. Toteutus etänä tai Jyväskylän toimipisteessämme.

SYVÄRENTOUTUMINEN RYHMILLE JA TIIMEILLE

Hinnat alkaen 199€, kesto 90min. Pyydä tarjous polkucoaching@gmail.com

Suosituimmat €/hlö
POLKU-SYVÄRentoutus
2 valmennuskertaa
158
POLKU-Stressinhallinta
2 valmennuskertaa
158
POLKU-Uni
4 valmennuskertaa
299
POLKU-Voimavara
2 valmennuskertaa
158
POLKU-Palautuminen
2 valmennuskertaa
158
Hintoihin sisältyy alv. 24%.

Lähetä tarjouspyyntö, tilaa puhuja tai esitä kysymyksesi

Varausehdot ja laskutus

Laskutus sähköpostitse valmennuksen jälkeen. Peruutukset henkilövalmennuksiin viimeistään 48h ennen valmennusta, yritys- ja ryhmävalmennuksiin sekä workshoppeihin 14vrk. Myöhemmin perutusta varauksesta veloitamme 50% varauksen hinnasta.

20 min kartoitus puhelimitse veloituksetta. Kiinnostaako coaching tai rentoutusvalmennus, mutta et ole varma onko siitä hyötyä juuri sinulle? Kartoituksessa käydään läpi vapaamuotoisesti mitä valmennus on, sekä lyhyesti tilanteesi. Näin voidaan arvioida, onko tämä paras etenemistapa juuri sinulle. Varaa oma 20 minuutin aikasi Ajanvaraus-painikkeen kautta.

Henkilövalmennukset & pakettihinnat voimassa toistaiseksi.

Ryhmät, workshopit ja yritysvalmennukset Hinta riippuu osallistujamäärästä ja valmennuksen pituudesta. Pyydä tarjous sähköpostitse polkucoaching@gmail.com tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Kaikki keskustelut ja mahdolliset muistiinpanot ovat luottamuksellisia sekä GDPR’n mukaisia (Tietosuojaseloste).

Maksu laskutuksella jokaisen valmennuskerran jälkeen sähköpostitse. Laskuttajana toimii Venture Partners Finland Oy. Valmennushinnat sisältävät alv 24%.

*Yrityksille laskutus on mahdollista myös laskutusohjelman kautta. Mahdolliset matka- tai kulukorvaukset eivät kuulu hintaan vaan lisätään jälkikäteen laskulle. Myös muut tilavuokrat, tarjoilukulut tai muut kulut eivät sisälly perushintaan, vaan sovitaan tarvittaessa asiakkaan kanssa etukäteen erikseen.

TILAA ITSELLESI HYVINVOINTIA

Jos olet kiinnostunut Coaching-taidoista, kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja itsesi kehittämisestä, liity POLKU-kirjeen tilaajaksi!


Polku Coaching

Polku Life Coaching & Polku Yritysvalmennus – Apua elämän risteyskohdissa

Pidä yhteyttä

polkucoaching@gmail.com
044 994 4922

Seuraa meitä

Facebook
Instagram

y-2284190- 0 I Venture Partners Finland Oy I ©2022 Polku Life Coaching
& Polku Yritysvalmennus. Kaikki oikeudet pidätetään.